Medimanageri laajentaa toimintaa ja tarjoaa työpaikkoja nyt myös suun terveydenhuollon ammattilaisille – Medimanageri

Medimanageri laajentaa toimintaa ja tarjoaa työpaikkoja nyt myös suun terveydenhuollon ammattilaisille

Julkaistu: 14.04.2021

Medimanageri on toiminut tähän saakka puhtaasti lääkärirekrytoinnin maailmassa, mutta laajennamme rekrytointipalvelua myös suun terveydenhuollon ammattilaisille. Tarjoamme nyt siis työpaikkoja hammaslääkäreille, suuhygienisteille sekä hammashoitajille. Suun terveydenhuollon ammattilainen voi työllistyä joko Medimanagerille tai suoraan työsuhteeseen julkiselle sektorille kuntaan/kuntayhtymään.

Kandivastaavanamme toimii Oulun yliopiston 3. vuosikurssin hammaslääketieteen opiskelija Sini Eriksson, ja toivotammekin Sinin lämpimästi tervetulleeksi taloon! Sini tulee muun muassa päivittämään meidän sosiaalista mediaa hampaan osalta, joten kannattaa laittaa seurantaan sekä Instagram- että Facebook -kanavamme @medimanageri.

Päivitämme nettisivujamme suun terveydenhuollon osalta kevään 2021 aikana, joten pysy kuulolla! Jos sinulla on juuri nyt työt hakusessa, niin parhaiten saat lisätietoja jättämällä meille yhteydenottopyynnön nettisivujemme kautta. Kannattaa laittaa myös uutiskirjeemme tilaukseen, niin pysyt tulevaisuudessa kartalla uusimmista työmahdollisuuksista!

Tervetuloa mukaan kaikki hammaslääkärit, suuhygienistit sekä hammashoitajat!