Medimanageri yhdistää voimat Baronan kanssa – Medimanageri

Medimanageri yhdistää voimat Baronan kanssa

Julkaistu: 14.01.2021

Työelämäyhtiö Barona on ostanut osake-enemmistön Medimanagerista.

Medimanageri on vuonna 2019 perustettu lääkärirekrytointiyritys, jonka liikevaihto viime vuonna oli noin 0,5 miljoonaa euroa. Yrityksen päätoimisto sijaitsee Oulussa, mutta toiminta kattaa koko Suomen.

Barona on vahvistanut henkilöstöpalvelutarjontaansa sosiaali- ja terveysalalla seurattuaan alan vaikeaa työvoimatilannetta. Vuodesta 2020 kansainvälisen hoitajarekrytoinnin rinnalle on rakennettu kotimaisen työvoiman saatavuuteen ja hallintaan keskittyvää rekrytointi- ja sijaisvälityspalvelua.

Yrityskaupan myötä toiminta laajenee hoitajien lisäksi lääkäripalveluihin.

”Kauppa vahvistaa Baronan osaamista ja strategista positiota kokonaisvaltaisten henkilöstöpalvelujen tuottajana myös sotesektorille. Medimanagerin tiimillä on vahva kokemus ja näkemys lääkärien rekrytointiin ja resursointiin liittyvistä palveluista”, kehitysjohtaja Raulo toteaa.

”Medimanagerin toiminnan tarkoituksena on ollut alusta asti tarjota lääkäreille ja terveydenhuollon ammattilaisille mahdollisimman laajat työllistymismahdollisuudet ympäri Suomen sekä tarjota asiakkaille parasta ja tehokkainta palvelua. Yhdistyminen Baronan kanssa avaa meille mahdollisuuden tarjota entistä laajempia palvelukokonaisuuksia lääkäripalveluissa ja nopeuttaa kasvuamme merkittävästi tulevina vuosina”, toteaa toinen Medimanagerin perustajista, toimitusjohtaja Matti Jakonen.

Vuonna 1999 perustettu Barona työllistää vuosittain yli 30 000 eri alan työntekijää asiakkaille ja omiin yhtiöihin. Uudistamme työelämää laaja-alaisilla henkilöstön ja yritysten kasvua tukevilla palveluilla, joihin kuuluvat mm. rekrytointi, henkilöstövuokraus, työkykypalvelut, ulkoistusratkaisut sekä työelämäkoulutukset ja -valmennukset. Toimimme Suomessa lähes 40 paikkakunnalla ja kansainvälisesti kymmenessä maassa. Barona on osa Bravedo-konsernia. Barona on Suomen suurin henkilöstöpalveluyritys. Yrityksen liikevaihto oli vuonna 2019 noin 405 miljoonaa euroa.