Rekrytointipalvelu - Medimanageri

Ulkoista lääkäreiden ja hammaslääkäreiden rekrytointi alan ammattilaisille

Aloittamalla yhteistyön kanssamme saatte valtakunnallisen näkyvyyden teille potentiaalisiin lääketieteen ammattilaisiin

Säästämme teidän
aikaa, vaivaa ja rahaa

Lääkäriresurssista huolehtiminen on jokapäiväistä työtä ja siihen käytetty työaika on poissa muista ylilääkärin tärkeistä työtehtävistä kuten esimerkiksi nuorten lääkäreiden ohjauksesta. Hallinnollisiin työtehtäviin kuten esimerkiksi lääkäreiden rekrytointiin, kannattaa käyttää siihen erikoistunutta ammattilaista. Lääkärirekrytointipalvelun hyödyt huomaatte nopeasti.

Medimanageri on valtakunnallisesti toimiva lääkärirekrytointipalveluita tarjoava yritys. Meillä on kymmenen vuoden kokemus lääkäreiden tuloksellisesta rekrytoinnista sekä julkiselle -että yksityiselle sektorille. Tuotamme palveluitamme kymmenille eri kunnille, kuntayhtymille sekä sairaanhoitopiireille.  Toimintamallimme on asiakkaalle kustannuksiltaan kevyt sekä helppo ratkaisu. Toimintamme tuottaa todistetusti hyviä tuloksia ja parantaa työyhteisön ilmapiiriä kun lääkäriresurssi on kunnossa.

Aloittamalla yhteistyön kanssamme saatte oman rekrytointiasiantuntijan käyttöönne, automaattisen edustuksen kaikille vuosittain järjestettäville lääkäripäiville ja kymmeniin muihin tapahtumiin sekä kaikille lääkäreitä kouluttaville yliopistopaikkakunnille. Rekrytoimme puolestanne ympäri vuoden ja tehostamme rekrymarkkinointianne ilman lisämaksuja.

Kaikki rekrytointipalvelun kautta rekrytoidut lääkärit työllistyvät asiakkaalle suoraan työsuhteeseen, eli palkanmaksajana toimii aina työnantaja suoraan. Vuokratyösuhteeseen rekrytoitujen ammattilaisten palkanmaksajana toimii Medimanageri.

Toimimme yhteistyössä kuntien, kaupunkien sekä yksityisten lääkäriasemien kanssa.

Medimanageri on valtakunnallisesti toimiva lääkärirekrytointi -ja lääkärivuokrauspalveluita tarjoava yritys.

Helsinki
Kemijärvi
Eura
Puolustusvoimat
Eposa
TT Botnia
Pohjois-Pohjanmaan Sairaanhoitopiiri
Luona
Kemiönsaari
Rohkea Ranua
Vantaa

Usein kysyttyä lääkäreiden rekrytointipalvelusta

Vastaa mielellämme teitä askarruttaviin kysymyksiin.

Kuinka terveyskeskuksiin saadaan enemmän lääkäreitä?

Vastaus ei ole hankkimalla pelkästään rekrytointipalvelua vaikka tehokkaasta markkinoinnita ja suorarekytoinnista on aina apua lyhytaikaisesti. Me katsomme aina pitkälle tulevaisuuteen asiakkaidemme kanssa. Haluamme aidosti olla mukana kehittämässä tulevaisuuden terveyskeskuksia, jotka ovat mielekkäitä työpaikkoja lääkäreille sekä palkkauksen, että työolojen puolesta. Meillä on jatkuvasti reaaliaikainen kosketuspinta teillekin potentiaaliseen työvoimaan ja tiedämme mitä asioita muun muassa nuoret lääkärit työpaikoissaan arvostavat. Me haluamme saada pitkällä tähtäimellä jokaisen verkostoomme kuuluvan terveyskeskuksen lääkäriresurssin kuntoon ja autamme organisaatiotanne tässä työssä. Toimimme koko maassa ja luomme jokaiselle kumppanillemme synenergiaetuja kun rekrytointia tehdään keskitetysti. Olemme lääkäreille Suomen suoraviivaisin kanava kartoittaa työmahdollisuuksia ja kartoituksemme perusteella tarjoamme lääkärille verkostotamme hänen toiveisiin soveltuvaa työpaikkaa.

Aktiivinen työ ja rehellinen palaute tuottaa aina parhaat tulokset.

Tiukka taloustilanne ei mahdollista ulkopuolisen avun hankintaa

Vähentämällä ostolääkäreiden määrää ja panostamalla lääkäreiden suorarekrytointiin palvelumme vuosihinta saadaan kuoletettua yleensä jo ensimmäisen rekrytoinnin jälkeen. Usein terveyskeskuksissa sekä julkisen puolen kumppaneillamme rekrytointia ovat aiemmin hoitaneet pääasiassa ylityöllistetyt ylilääkärit. Mielestämme ylilääkäreiden tehtävä on keskittyä terveyskeskustoiminnan johtamiseen, kehittämiseen sekä nuorten lääkäreiden kouluttamiseen. Pavelumme avulla ylilääkärit ja muu hoitohenkilökunta voivat rekrytoinnin sijaan keskittyä toiminnan johtamiseen sekä kehittämiseen.

Meidän ydinosaamista on lääkäreiden rekrytointi ja meillä on enemmän tähän prosessiin kuin ylilääkäreillä. Säästetyn työajan lisäksi palvelumme avulla saatte valtakunnallisen näkyvyyden lääkäripäivillä, sosiaalisessa mediassa sekä yliopistoilla opiskeleviin kandeihin.

Tosiasiassa tarjoamamme rekrytointipalvelu tuottaa jokaiselle asiakkaallemme suoria kustannussäästöjä monia eri kanavia pitkin.

Päivystyksen työvoiman rekrytointi

Onko teillä ongelmia saada riittävästi lääkäreitä avoimiin päivystysvuoroihin tai onko teillä käytössä kustannuksiltaan kallis ostopalveluna tuotettava päivystys? Tarjoamme kokonaisratkaisuna palvelun päivystyspalveluiden järjestämiseen kokonaan suoralla sopimuksella toimivien lääkäreiden avulla.

Avullamme saatte riittävän määrän vakituisia päivystäjiä ja keikkapäivystäjiä suoralla sopimuksella. Tarjoamme käyttöönne nykyaikaiset sähköiset järjestelmät päivystyslistojen hallintaan. Asiantuntijamme rekrytoivat kaikki lääkärit ja suunnittelevat vuorot useiksi kuukausiksi eteenpäin. Palvelumme avulla on pystytty ottamaan päiyvystys omaksi toiminnaksi ja parantamaan koko palveluketjua sekä hoidon jatkuvuutta.

Rekrymarkkinointi sisältyy kokonaispalveluun

Markkinoimme asiakkaidemme työpaikkoja messutapahtumissa, yliopistoilla sekä mm. sosiaalisessa mediassa. Palvelumme avulla saatte laajan näkyvyyden valtakunnallisesti eri kanavissa, kustannustehokkaasti. Erottuvan markkinointi yhdistettynä asiantuntijoiudemme suorakontaktointiin tuovat teille selkeää kilpailuetua työntekijöiden rekrytoinnissa

Vuokralääkäreitä vai euroja rekrytointiin?

Useissa kunnissa taloustilanne on hyvin tiukka. Vuokralääkärit ovat omiaan silloin kun tarvitaan nopeita ratkaisuja akuutin lääkäritilanteen paikkaamisessa, kuten esimeriksi jos tulee useita sairauslomia yhtäaikaa. Jos teillä on kroonisesti ongelmia lääkäreiden saatavuudessa, silloin on syytä ostopalvelulääkäreiden hankinnan lisäksi tehdä pidemmän aikavälin suunnittelua. Me osaamme auttaa teitä tässä.

Palvelumme avulla rekrytoidaan lääkäreitä useiden kuukausien – jopa vuosien päähän. Me panostamme siihen, että tulevaisuudessa tilanne pysyy tasaisen hyvänä ja uusia aloittavia työntekijöitä riittää. Pitkällä aikavälillä panostukset suorarekrytointiin tehokkaan kanavamme avulla tuottaa hyviä tuloksia.

Kauttamme voitte palkata myös ostopalvelulääkäreitä nopeisiin tilanteisiin tai pidempiin työsuhteisiin, mikäli ette halua palkata tarjoamiamme lääkäreitä suoraan työsuhteeseen.

Rekrytointipalvelu oman rekrytoinnin tukena

Tehtävämme on toimia teidän kumppanina lääkärirekrytoinnissa. Tarjoamme lääkäreille helpon ja luotettavan kanavan etsiä itselle sopivia työvaihtoehtoja. Nykypäivänä helppous ja nopeus on valttia rekrytoinnissa. Meidän kautta lääkärit saavat kaikki tarvittavat lisätiedot heitä kiinnostavalta alueelta ja olemme yhteydessä kaikki meihin yhteydenoton jättäneisiin usein jo muutaman tunnin sisällä yhteydenotosta.

On todistetusti tehokkaampaa tavoittaa potentiaaliset työnhakijat keskitetysti ja asiaan keskittyneen ammattilaisjoukon avulla.

Mitä eroa rekrytointipalvelulla on nettipalveluihin?

Lääkäreiden rekrytointiin liittyviä nettipalveluita on tarjolla muutamia. Yleinen ongelma näissä palveluissa on yksinkertaisesti se, että yhdessäkään palvelussa ei ole ainoatakaan asialleen omistautunutta työntekijää ja usein palvelut ovat yliopistojen opiskelijoiden ylläpitämiä varainkeruuseen liittyviä lisäpalveluita. Muutamia kaupallisia virityksiä on myös markkinoilla mutta näissäkin pätee usein vanhan kansan sanonta: ”halvalla ei saa hyvää”. Halvoissa ilmoituspalveluissa ongelma on edelleenkin se, että tuloksellinen rekrytointi vaatii rekrytoijan sekä rekrytoitavan, eli oikeita ihmisiä. Halvalla hinnalla ei voida palkata ihmisiä eikä osallistua mm. messuille. Kun palvelun taustalla ei ole ammattitaitoa eikä kokemusta rekrytointityöstä, on hyvin vaikea saada pitkässä juoksussa riittäviä tuloksia.

Vuoden 2020 aikana messuja tai muitakaan tapahtumia ei ole juurikaan järjestetty johtuen koronaviruksen aiheuttamasta poikkeustilanteesta. Tämä ei ole kuitenkaan muuttanut asiakkaidemme rekrytointitarpeissa mitään ja lääkäreitä tarvitaan terveyskeskuksiin myös tulevaisuudessa. Edelleen tehokkain ja paras tapa kaikille osapuolille on ihmisten välinen kanssakäyminen, tapahtui se sitten puhelimitse tai muiden sähköisten viestimien avulla. Olemme vuoden 2020 aikana rekrytoineet suoraan työsuhteeseen yli 100 lääkäriä asiakkaillemme, mikä todistaa sen, että meidän tapa tuottaa palveluita on edelleen tehokkain tapa rekrytoida uusia lääkäreitä.

Ota yhteyttä ja hoidamme rekrytoinnin puolestanne

Jätä yhteydenottopyyntö ja asiantuntijamme ottaa yhteyttä Sinuun 24h kuluessa.