Avoin virka Paloheinän terveyskeskuksessa – Medimanageri

Avoin virka Paloheinän terveyskeskuksessa

Helsinki - Julkaistu: 21.09.2021

Haemme yleislääketieteestä kiinnostunutta lääkäriä terveyskeskuslääkärin virkaan Pohjoisen terveysasemalle Paloheinään alkaen 21.2.2022. Myös kiinnostus pitkäaikaiseen sijaisuuteen otetaan huomioon ja sijaisuuteen voidaan ottaa lääkäri nopeamminkin sopimuksen mukaan.

Olemme Helsingin yliopiston hyväksymä koulutusterveysasema. Meillä onnistuu myös yleislääketieteeseen erikoistuminen ja YEK-vaiheen suoritus. Saat hyvän perehdytyksen ja takaamme laadukkaan seniorituen. Paloheinässä työskentelee 7 lääkäri-hoitaja-työparia ja vahvuutenamme on työyhteisön hyvä henki ja toimiva moniammatillinen yhteistyö. Työmäärää pyrimme seuraamaan ja vaikuttamaan siihen. Potilaiden tyytyväisyys ja henkilökunnan viihtyvyys ovat meillä huippuluokkaa!

Haluamme työyhteisönä kehittää toimintaamme niin, että palvelujen saatavuus, tuottavuus ja vaikuttavuus sekä asiakas- ja henkilöstökokemus paranevat. Terveys- ja hyvinvointikeskusmallissamme apunasi on moniammatillinen tiimi. Halutessasi voit tehdä myös äitiys- ja/tai lastenneuvolaa.

Palkkaus määräytyy paikallisen virkaehtosopimuksen pohjalta ja työaika on 38 tuntia 15 minuuttia viikossa. Virka-ajan ulkopuolinen päivystäminen on vapaaehtoista.

Helsingin kaupunki tarjoaa sinulle monia etuja kuten hyvät koulutus- ja konsultaatiomahdollisuudet, loma- ja koulutusetuudet, liikunta- ja kerhotoimintaa, alennusetuja. Avustamme tarvittaessa työsuhdeasunnon etsimisessä.

Ota yhteyttä:

Olli Rinne / 045 160 9335 / olli.rinne@medimanageri.fi