Etälääkäreitä julkiselle sektorille – Medimanageri

Etälääkäreitä julkiselle sektorille

Koko maa - Julkaistu: 19.03.2020

Koronavirus kuormittaa Suomalaista terveydenhuoltojärjestelmää ja etsimme nyt etälääkäreitä työskentelemään yhteistyössä tilaajasiakkaidemme kanssa. Toimit etälääkärinä joko virka-aikana tai virka-ajan ulkopuolella asiakkaidemme terveyskeskuksiin sekä yhteispäivystyksiin. Tämä on erinomainen tapa vähentää kuormitusta päivystyksistä ja työ on lääkärille palkitsevaa. Tarvitsemme lisää uusia lääkäreitä päivystysrinkeihin ja voit työskennellä joko yksittäisiä vuoroja tai sitten kokoaikaisesti.

Sinun ajanvarauskirjalle ohjataan etänä hoidettavia potilaita suoraan hoitajien tekemästä hoidontarpeenarvioinnista ja autat potilaita parhaasi mukaan etäyhteyksien avulla. Työssäsi olet yhteydessä potilaille itse suoraan puhelimitse. Sinulla on pääsy potilastietojärjestelmiin ja kaikkiin tarvittaviin työvälineisiin. Työtä voit tehdä joko toimipisteissämme eri paikkakunnilla tai kotonasi.

  • Työaika valittavissa 8-22 välillä viikon jokaisena päivänä
  • Palkkaus tuntipalkka tai per hoidettu potilas
  • Saat tarvittavat välineet valmiiksi asennettuna kotiisi
  • Järjetämme tarvittaessa työtilat myös kodin ulkopuolelta
  • Laajat konsultaatiomahdollisuudet
  • Mikäli kuulut itse riskiryhmään, voit olla avuksi myös etänä ja turvallisesti

Ota yhteyttä Mattiin, mikäli olet kiinnostunut ja haluat olla mukana vähentämässä akuuttia kuormitusta terveydenhuoltojärjestelmältä.

Matti Jakonen puh. 043-8486827 / matti.jakonen@medimanageri.fi