Haminan terveysasema – Medimanageri

Haminan terveysasema

Hamina - Julkaistu: 02.08.2021

Hamina on sympaattinen merikaupunki, joka tunnetaan sen harvinaislaatuisesta ympyränmuotoisesta asemakaavasta. Hamina sijaitsee noin 145 km päässä Helsingistä itään, ja kulku pääkaupunkiseudulle on sujuvaa moottoritieyhteyden ansiosta. Hamina on osa Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä Kymsotea, joten YEK:n suoritus ja/tai erikoistuminen onnistuu vaivattomasti, koska sekä tk- että sairaalapalvelut voi tehdä saman työnantajan sisällä.

Terveyskeskuslääkärinä työnkuvaasi kuuluu kiireetöntä ajanvarausvastaanottoa ja päiväpolia kiireellistä apua tarvitseville. Saat työskennellä oman mielenkiinnon mukaan perusterveydenhuollon eri sektoreilla, ja työaikamalli on neuvoteltavissa omaan elämäntilanteeseen sopivaksi. Kaikilla terveysasemilla pääset tekemään toimenpiteitä ja pieniä leikkauksia. Työn alkuvaiheessa perehdytetään hyvin ja annetaan aikaa oppia paikalliset toimintatavat. Lääkärit pääsevät osallistumaan sekä työnantajan järjestämiin että ulkopuolisiin koulutuksiin.

Töitä sovittavissa: LK4 / LK5 / LL / EL

Työsuhde: Suora työsuhde kaupungin kanssa. Aloitusajankohta ja työsuhteen pituus neuvoteltavissa.

Potilastietojärjestelmä: LifeCare.

Palkkaus (LL): Noin 5700–7060 €/kk (kysy tarkempi palkkaerittely rekrytointiasiantuntijalta).

Päivystys: Kymenlaakson keskussairaala (KOKS) sijaitsee Kotkassa ja Pohjois-Kymen keskussairaala (POKS) Kouvolassa. Näissä järjestetään alueen 24/7 yhteispäivystykset, jossa voi tehdä myös keikkaluontoisesti ylepäivystystä. Tk-lääkäreillä ei ole virka-ajan ulkopuolista päivystysvelvollisuutta, mutta pari päivystysvuoroa nostavat kuukausiansioita mukavasti!

 

Laurilta saat ajantasaisen paikkatilanteen sekä tarkemmat tiedot Haminan terveysasemasta.

Lauri Favén / 044 974 5502 / lauri.faven@medimanageri.fi