Haminan terveysasema – Medimanageri

Haminan terveysasema

Hamina - Julkaistu: 02.01.2023

Hamina on sympaattinen merikaupunki, joka tunnetaan sen harvinaislaatuisesta ympyränmuotoisesta asemakaavasta. Hamina sijaitsee noin 145 km päässä Helsingistä itään, ja kulku pääkaupunkiseudulle on sujuvaa moottoritieyhteyden ansiosta.

Hamina on osa Kymenlaaksonhyvinvointialuetta, joten YEK:n suoritus ja/tai erikoistuminen onnistuu vaivattomasti, koska sekä tk- että sairaalapalvelut voi tehdä saman työnantajan sisällä. Koulutusylilääkäri koordinoi ja kehittää toimintaa ja NLY on valinnut hänet vuonna 2016 yleislääketieteen erikoislääkärikouluttajaksi. Myös Kymenlaakson keskussairaala sai vuonna 2019 NLY:n koulutuspaikkakyselystä täydet viisi tähteä! Uusille lääkäreille vastaanottoajat ovat 45 minuuttia ja konsultaatioapua saa senioreilta ja ohjaajilta.

Terveyskeskuslääkärinä työnkuvaasi kuuluu kiireetöntä ajanvarausvastaanottoa ja päiväpolia kiireellistä apua tarvitseville. Saat työskennellä oman mielenkiinnon mukaan perusterveydenhuollon eri sektoreilla, ja työaikamalli on neuvoteltavissa omaan elämäntilanteeseen sopivaksi. Kaikilla terveysasemilla pääset tekemään toimenpiteitä ja pieniä leikkauksia. Työn alkuvaiheessa perehdytetään hyvin ja annetaan aikaa oppia paikalliset toimintatavat. Lääkärit pääsevät osallistumaan sekä työnantajan järjestämiin että ulkopuolisiin koulutuksiin.

Kymenlaakson keskussairaala sijaitsee Kotkassa (KOKS) ja Kouvolassa on Pohjois-Kymen sairaala (RATAMO). Näissä järjestetään alueen 24/7 yhteispäivystykset, jossa voi tehdä myös keikkaluontoisesti yle-päivystystä. Tk-lääkäreillä ei ole virka-ajan ulkopuolista päivystysvelvollisuutta, mutta muutamallakin lisäpäivystysvuorolla palkka kasvaa tuntuvasti.

  • Töitä sovittavissa LK4 / LK5 / LL / EL
  • Työsuhde solmitaan hyvinvointialueen kanssa
  • Aloitusajankohta ja työsuhteen pituus sovittavissa
  • Potilastietojärjestelmänä LifeCare
  • Palkkaus (LL) noin 5700–7060 €/kk (kysy tarkempi palkkaerittely rekrytointiasiantuntijalta)

Jätä yhteydenottopyyntö, niin kerromme sinulle lisää työmahdollisuudesta!