Helsingin terveyskeskukset – Medimanageri

Helsingin terveyskeskukset

Helsinki - Julkaistu: 02.09.2021

Medimanageri vastaa Helsingin kaupungin lääkärirekrytoinnista. Stadin sotessa on 21 terveysasemaa sekä terveys- ja hyvinvointikeskukset Kalasatamassa ja Vuosaaressa, joiden rekrytointia hoidamme.

Työnkuva on monipuolista avosairaanhoidon vastaanottotyötä. Halutessasi voit tehdä työtä puhtaasti neuvolalääkärinä, jos terveyskeskustyön sijasta haluat syventää erikoisosaamistasi. Suunnittelemme työnkuvasi aina toiveittesi mukaan. Esimerkiksi osa-aikatyö (myös 50%), on mahdollista.

Työaika on 38h 15min/viikko ja työajan jälkeistä päivystysvelvollisuutta ei ole. Halutessasi päivystäminen on kuitenkin mahdollista Haartmanin ja Malmin sairaaloissa.

Helsingissä pyritään parhaaseen mahdolliseen nuorten lääkäreiden koulutukseen ja ohjaukseen; aloittava lääkäri saa aina tuekseen oman ohjaajalääkärin.

Terveysasemilla on järjestetty erikoislääkäritasoiset konsultaatiot. Esimerkiksi psykiatrian ja sisätautien erikoislääkärit käyvät kuukausittain konsultoimassa terveysasemilla. Hyvän konsultaatiotuen lisäksi asemilla työskentelevät supertutorit huolehtivat erikoistuvien ja YEK-vaihetta suorittavien lääkäreiden koulutuksesta ja ohjauksesta.

Yleislääketieteen erikoistumiseen vaadittavat palvelut voit suorittaa kaikki Helsingissä. Näin työsuhteesi ei välillä katkea ja pystyt hyödyntämään lomaoikeutesi.  Voit halutessasi käyttää hyväksi terveyskeskusjaksoa myös muiden erikoisalojen runkokoulutukseen sekä yleislääketieteen erityiskoulutukseen.

 

Ota yhteyttä:

Olli Rinne / 045 160 9335 / olli.rinne@medimanageri.fi