Kaunialan sairaala: hae johtavaksi ylilääkäriksi! – Medimanageri

Kaunialan sairaala: hae johtavaksi ylilääkäriksi!

Kauniainen - Julkaistu: 02.08.2021

Suomen vanhin ja maineikkain sotainvalidien hoito- ja kuntoutuslaitos Kaunialan Sairaala on toiminut jo vuodesta 1946 lähtien. Sairaala sijaitsee keskeisellä paikalla pääkaupunkiseudulla Kauniaisen kaupungissa.

Kaunialassa työskentelee noin 300 terveydenhuollon ja tukipalveluiden ammattilaista eri tehtävissä. Noin 200 vuodeosastopaikkaisessa sairaalassa on viisi keskeistä toimintoa: kuntoutus, pitkäaikaishoito, asumispalvelut, kotiin vietävät hoivapalvelut ja kotisairaala.

Haemme nyt johtavaa ylilääkäriä!

  • Kaunialan painopistealueina ovat erityisesti kuntoutuksen ja avopalveluiden kehittäminen, asiakaskunnan laajentaminen, sekä lääketieteellinen kehittäminen.
  • Johtava yliläääri vastaa sairaalan kliinisestä toiminnasta ja sen kehittämisestä, sekä osallistuu uusien sosiaali- ja terveydenhuollon palvelujen luomiseen.
  • Johtava ylilääkäri toimii johtoryhmän jäsenenä sekä osastonlääkäreiden (4-5 hlöä) ja osastofarmaseutin esimiehenä.
  • Toivomme hakijalta vähintään 2 vuoden kliinistä kokemusta ja erikoistumiskoulutusta toimialaan sivuavalta alueelta (esim. geriatria, yleislääketiede, sisätaudit, kuntoutus). Lisäksi arvosmme modernia ja kehityshakuista toimintatapaa.
  • Me tarjoamme mukavan työympäristön hyvin toimivassa johtotiimissä, sekä mahdollisuuden osoittaa kykysi laajojen hankkeiden toteuttamisessa.
  • Palkkaus neuvoteltavissa (vrt. osastonlääkäreillä noin 6800 €/kk).
  • Kaunialan sairaala tarjoaa mahdollisuuden työsuhdeasuntoon.

Mikäli koet kiinnostusta työskennellä historiallisessa sairaalassa, ota yhteyttä pikapuolin. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

Lauri Favén / 044 974 5502 / lauri.faven@medimanageri.fi