Kaavin terveysasema – Medimanageri

Kaavin terveysasema

Kaavi - Julkaistu: 25.01.2021

Kaavi sijaitsee Koillis-Savossa, noin 55 km päässä Kuopiosta. Kaavi on osa Kysterin perusterveydenhuollon liikelaitosta, joka tuottaa perusterveydenhuollon ja vanhusten laitoshoidon palvelut seitsemässä kunnassa.

Terveyskeskuslääkärin työ on monipuolista ajanvaraus- ja päivystysvastaanottoa. Kaavin terveysasemalla toimii päiväpäivystys ja kiireetön vastaanotto. Kaavilla on lisäksi 22-paikkainen akuuttivuodeosasto terveyskeskuksen yhteydessä. Lääkäreillä on jatkuva konsultaatiomahdollisuus oman talon kollegoilta. Osa-aikainen työskentely järjestyy tarvittaessa. Kaavilla on mahdollisuus suorittaa yleislääketieteen erikoislääkärin koejakso.

Erikoistumisen ja YEK- vaiheen tk-palvelut onnistuvat hyvin. Alueen koulutusvastaava ja 4 muuta UEF:n kouluttajalääkäriä ovat paneutuneet opetustehtäväänsä huolella. Kysteri sai 5 tähteä viime vuoden (2020) NLY:n opiskelijakyselyssä. Erikoistuville järjestetään ohjaaja ja henkilökohtaiset tutortunnit joka viikko, ryhmäohjaus kuukausittain. Erikoistumismahdollisuudet ovat hyvät ja erikoistumisjaksot järjestetään erikoistujan edun mukaan. Kysterin tk-lääkäreillä on sama työnantaja kuin KYS:lla, joten lomakertymät säilyvät, vaikka tekee välillä sairaalassa töitä.

Töitä sovittavissa: LK4 / LK5 / LL / EL

Työsuhde: Suora työsuhde kunnan kanssa. Aloitusajankohta ja työsuhteen pituus neuvoteltavissa.

Virkamäärä: 3 lääkäriä.

Potilastietojärjestelmä: Omni.

Palkkaus (LL): Noin 6280-7400 €/kk (kysy tarkempi palkkaerittely rekrytointiasiantuntijalta).

Päivystys: Halutessaan iltapäivystys arkisin klo 16-18 Pielavedellä. Viikonloppuisin voi päivystää halutessaan klo 8-16 Pielavedellä tai Keiteleellä.

 

Laurilta saat ajantasaisen paikkatilanteen sekä tarkemmat tiedot Kaavin terveysasemasta!

Lauri Favén / 044 974 5502 / lauri.faven@medimanageri.fi