Kankaanpään terveyskeskus – Medimanageri

Kankaanpään terveyskeskus

Kankaanpää - Julkaistu: 29.01.2022

Kankaanpää sijaitsee Pohjois-Satakunnassa, noin 95 km päässä Tampereelta. Kankaanpään terveysasema on osa Pohjois-Satakunnan peruspalvelukuntayhtymää (PoSa), johon kuuluu myös Pomarkku, Siikainen, Karvia, Honkajoki ja Jämijärvi. Kankaanpää on PoSa:n alueen elinkeinoelämän keskus, ja siellä sijaitsee peruspalvelukuntayhtymän pääterveysasema. Muut terveysasemat ovat auki vain osan viikosta.

Kankaanpään kaupunki on tunnettu taiteesta ja monipuolisista harrastusmahdollisuuksista liikunnan ja kulttuurin parissa. Oman sävynsä katukuvaan tuo Niinisalon varuskunta. Pohjois-Satakunnassa on tarjolla luonnonrauhaa ja edullista asumista sopivan matkan päässä Tampereesta, eikä Turkuun tai Jyväskyläänkään ole kuin parin tunnin matka.

Kankaanpään terveysasema on Turun yliopiston koulutusterveyskeskus, jossa voi suorittaa YEK-palveluita, erikoistua yleislääketieteeseen sekä kerryttää myös sisätautien palveluita. Seniorituki ja konsultaatiomahdollisuudet ovat erinomaiset. Ylilääkäri on sisätautien erikoislääkäri ja hänellä on ensihoidon ja päivystyslääketieteen erityispätevyys. Lisäksi talossa on useita yleislääketieteen erikoislääkäreitä, keuhkolääkäri, radiologi, palliatiivinen lääkäri sekä silmälääkäri.

Tk:lla on omia asuntoja sekä päivystäjän huone.

Töitä sovittavissa: LK4 / LK5 / LL / EL

Työsuhde: Suora työsuhde kunnan kanssa. Aloitusajankohta ja työsuhteen pituus neuvoteltavissa.

Virkamäärä: Noin 21 lääkäriä.

Päivystys: Virka-aikainen kiirevastaanotto kuluu työnkuvaan. Ei virka-ajan ulkopuolista päivystysvelvollisuutta, mutta lääkäreillä on mahdollisuus päivystää arkena klo 20 saakka.

Potilastietojärjestelmä: LifeCare.

Palkkaus (LL): Noin 8000–8800 €/kk (kysy tarkempi palkkaerittely rekrytointiasiantuntijalta).

 

Emmiltä saat ajantasaisen paikkatilanteen sekä tarkemmat tiedot Kankaanpään terveysasemasta!

Jonna Soini / jonna.soini@medimanageri.fi / puh 050 5555 935