Kankaanpään terveysasema – Medimanageri

Kankaanpään terveysasema

Kankaanpää - Julkaistu: 30.11.2022

Kankaanpää sijaitsee Pohjois-Satakunnassa, noin 95 km päässä Tampereelta. Kankaanpään kaupunki on tunnettu taiteesta ja monipuolisista harrastusmahdollisuuksista liikunnan ja kulttuurin parissa. Oman sävynsä katukuvaan tuo Niinisalon varuskunta. Pohjois-Satakunnassa on tarjolla luonnonrauhaa ja edullista asumista sopivan matkan päässä Tampereesta, eikä Turkuun tai Jyväskyläänkään ole kuin parin tunnin matka.

Kankaanpään terveysasema on Turun yliopiston koulutusterveyskeskus, jossa voi suorittaa YEK-palveluita, erikoistua yleislääketieteeseen sekä kerryttää myös sisätautien palveluita. Seniorituki ja konsultaatiomahdollisuudet ovat erinomaiset. Ylilääkäri on sisätautien erikoislääkäri ja hänellä on ensihoidon ja päivystyslääketieteen erityispätevyys. Lisäksi talossa on useita yleislääketieteen erikoislääkäreitä, keuhkolääkäri, radiologi, palliatiivinen lääkäri sekä silmälääkäri.

Työnkuva on monipuolista tk-työtä ja eri sektoritöitä pääsee tekemään laajasti. Omaan työnkuvaan voi kuitenkin vaikuttaa ja painottaa mielenkiinnon ja osaamisen mukaan eri sektoreita. Myös vuodeosastolla on mahdollista työskennellä. Virka-aikainen kiirevastaanotto kuuluu työnkuvaan, mutta virka-ajan ulkopuolista päivystysvelvollisuutta ei ole.

Ensimmäinen työpäivä on varattu perehdytykselle. Konsultaatiota saa helposti ja nopeasti, sillä tutor- ja seniorilääkäreillä on käytössä konsulttipuhelimet. Kandeille ja vasta valmistuneille lääkäreillä on nimetty joka päivälle oma seniori. Ulkopuolisiin koulutuksiin ja webinaareihin kannustetaan ja joka torstai-iltapäivin on talon oma lääkäri-meeting.

  • Töitä sovittavissa LK4 / LK5 / LL / EL
  • Työsuhde solmitaan kunnan kanssa
  • Potilastietojärjestelmänä Lifecare
  • Virkamäärä noin 21 lääkäriä
  • Lyhytaikainen majoitus järjestettävissä
  • Palkkaus LL noin 8000–8800 €/kk (kysy tarkempi palkkaerittely rekrytointiasiantuntijalta)

Jätä yhteydenottopyyntö, niin kerromme sinulle lisää työmahdollisuudesta!