Kannuksen terveysasema – Medimanageri

Kannuksen terveysasema

Kannus - Julkaistu: 23.11.2022

Etsimme lääkäriä Kannuksen terveysasemalle. Medimanagerin lääkärinä voit työskennellä palkansaajana tai ammatinharjoittajana. Kannus sijaitsee Keski-Pohjanmaalla kätevästi rautatien varrella, joten sinne kulkeminen mm. Oulusta on helppoa. Kannuksen terveysasemalla on pienehkön terveysaseman mukava välitön tunnelma, joten yhteistyö ja konsultointi on sujuvaa! Kokkolassa sijaitseva keskussairaala on lähin ja sieltä voi konsultoida erikoislääkäreitä tarvittaessa.

Työnkuva on monipuolista terveyskeskuslääkärin työtä, sisältäen ajanvarauksellista vastaanottoa, kiirevastaanottoa sekä tarpeen mukaan mm. hoitajien konsultointia, puheluita ja reseptien uusintaa. Toiveiden ja mahdollisuuksien mukaan työhön voi sisällyttää neuvolaa, kouluterveydenhuoltoa, kotisairaala- ja osastotyötä.

Tarjoamme sinulle kattavan seniorituen vastuulääkäreidemme toimesta, joustavat työajat, sekä erittäin kilpailukykyisen palkkauksen. Medimanagerin työntekijänä saat lisäksi hyvät työsuhde-edut kuten laajan tapaturmavakuutuksen, koulutusedun sekä lomaedun Leville.

  • Töitä sovittavissa LL / EL
  • Palkkaus LL 11 000 €/kk
  • Potilastietojärjestelmänä Lifecare
  • Ei virka-ajan ulkopuolista päivystystä
  • Osa-aikaisuus sovittavissa

Jätä yhteydenottopyyntö, niin kerromme sinulle lisää työmahdollisuudesta!