Kaunialan sairaala: osastonlääkäri – Medimanageri

Kaunialan sairaala: osastonlääkäri

Kauniainen - Julkaistu: 02.08.2021

Pääkaupunkiseudulla Kauniaisten kaupungissa sijaitseva Kaunialan sairaala on entinen sotavammasairaala, joka on toiminut sotainvalidien hoito- ja kuntoutuslaitoksena vuodesta 1946 saakka. Nykyään sen keskeisimmät toiminnot ovat kuntoutus, pitkäaikaishoito, asumispalvelut, kotiin vietävät hoivapalvelut sekä kotisairaala. Kaunialan sairaala on veteraanihoivan ja -kuntoutuksen lippulaiva, joka tekee tiivistä yhteistyötä presidentin kanslian, puolustusvoimien sekä ulkomaisten sotilasasiamiesten ja lähetystöjen kanssa. Kaunialan sairaala on Vantaan kaupungin omistuksessa, ja on voittoa tavoittelematon yhteiskunnallinen yksityinen osakeyhtiö.

Kaunialan sairaalassa on kolme 30:n potilaan kuntoutusosastoa, jotka jaetaan 4 lääkärin kesken. Jokaisella lääkärillä on pääsääntöisesti oma nimetty osasto, mutta sijaistusten muodossa tapahtuu pientä kiertoa. Kaunialassa kannustetaan tutkimustyöhön, ja voit tarvittaessa työskennellä osa-aikaisesti. Etätyömahdollisuus on 1pv/vko, mikäli työkokemus katsotaan siihen riittäväksi. Kaunialan sairaalassa on käytössä liukuva työaika, mikä lisää joustomahdollisuuksia oman arjen pyörittämiseen. Tavallisimmin lääkärit aloittavat työpäivänsä klo 8–9 välillä.

Töitä sovittavissa: LL / EL

Työsuhde: Suora työsuhde sairaalan kanssa. Aloitusajankohta ja työsuhteen pituus neuvoteltavissa.

Virkamäärä: 4 lääkäriä.

Potilastietojärjestelmä: Mediatri.

Palkkaus (LL): Noin 6800 €/kk (kysy tarkempi palkkaerittely rekrytointiasiantuntijalta).

Päivystys: Päivystäminen on vapaaehtoista, ja minimipätevyysvaatimus on lääketieteen lisensiaatin tutkinto. Päivystystä voi tehdä halutessaan yhden viikon kuukaudesta. Vuorot ovat ma-pe klo 15–08 sekä la-su 24/7. Yksi lääkäri päivystää kerrallaan, ja sitä tehdään pääsääntöisesti puhelinpäivystyksenä. Päivystävällä lääkärillä on velvollisuus tulla tarvittaessa paikalle 1 tunnin kuluessa. Viikon päivystys korvataan kerrallaan ”könttäkorvauksella”, ja se on 1629 €/vko, joka maksetaan kuukausipalkan lisäksi.

 

Laurilta saat ajantasaisen paikkatilanteen sekä tarkemmat tiedot Kaunialan sairaalasta!

Lauri Favén / 044 974 5502 / lauri.faven@medimanageri.fi