Keiteleen terveysasema – Medimanageri

Keiteleen terveysasema

Keitele - Julkaistu: 25.01.2021

Keitele sijaitsee Pohjois-Savossa, noin 100 km päässä Kuopiosta luoteeseen. Keitele on osa Kysterin perusterveydenhuollon liikelaitosta, joka tuottaa perusterveydenhuollon ja vanhusten laitoshoidon palvelut seitsemässä kunnassa.

Terveyskeskuslääkärin työ on monipuolista ajanvaraus- ja päivystysvastaanottoa. Lisäksi sektorityönä voi olla lastenneuvola/kouluth tai kotisairaanhoito ja palvelutalopotilaat. Taloon tullessa uuden työntekijän perehdytykseen varataan hyvin aikaa ja uudelle työntekijälle nimetään vastuulääkäri. Jatkuva konsultaatiomahdollisuus oman talon kollegoilta. KYS:n lääkäreitä on myös helppo konsultoida, he auttavat mielellään.

Erikoistumisen ja YEK- vaiheen tk-palvelut onnistuvat hyvin. Alueen koulutusvastaava ja 4 muuta UEF:n kouluttajalääkäriä ovat paneutuneet opetustehtäväänsä huolella. Kysteri sai 5 tähteä viime vuoden (2020) NLY:n opiskelijakyselyssä. Erikoistuville järjestetään ohjaaja ja henkilökohtaiset tutortunnit joka viikko, ryhmäohjaus kuukausittain. Erikoistumismahdollisuudet ovat hyvät ja erikoistumisjaksot järjestetään erikoistujan edun mukaan. Kysterin tk-lääkäreillä on sama työnantaja kuin KYS:lla, joten lomakertymät säilyvät, vaikka tekee välillä sairaalassa töitä.

Töitä sovittavissa: LK5 / LL / EL

Työsuhde: Suora työsuhde kunnan kanssa. Aloitusajankohta ja työsuhteen pituus neuvoteltavissa.

Virkamäärä: 2 lääkäriä.

Potilastietojärjestelmä: Pegasos.

Palkkaus (LL): Noin 5480-7600€/kk (kysy tarkempi palkkaerittely rekrytointiasiantuntijalta).

Päivystys: Iltapäivystys Pielaveden tk:ssa arkisin klo 16-18 ja työparina on aina sairaanhoitaja. Halutessaan voi viikonloppuisin päivystää Pielavedellä (su) tai Keiteleellä (la) klo 8-16.

 

Laurilta saat ajantasaisen paikkatilanteen sekä tarkemmat tiedot Keiteleen terveysasemasta!

Lauri Favén / 044 974 5502 / lauri.faven@medimanageri.fi