Kemiönsaaren terveyskeskus – Medimanageri

Kemiönsaaren terveyskeskus

Kemiönsaari - Julkaistu: 22.09.2020

Medimanageri tekee yhteistyötä lääkäreiden rekrytoinnissa suoriin työsuhteisiin Kemiönsaaren kunnan kanssa. Kauttamme työllistyt suoraan työsuhteeseen Kemiönsaaren terveyskeskukseen.

Kemiönsaari on7500 asukkaan kunta Varsinais-Suomessa. Idyllinen saaristomaisema houkuttelee kesäisin paljon mökkikansaa ja matkailijoita, jolloin saaren väkiluku jopa kolminkertaistuu.Valtaosa Kemiönsaaren asukkaista on ruotsinkielisiä, mutta suomen kielellä pärjää. Kemiönsaaresta matkaa kertyy Turkuun 60km, Helsinkiin 160km ja Tampereelle 200km.

Työnkuva on pääasiassa ajanvarausvastaanottoa ja virka-aikaista päivystystä. Käytössä on sektorimalli, mutta mahdollisuuksien mukaan saa tehdä eri sektoreita. Työhön on siis mahdollista sisällyttää mm. kouluterveydenhuoltoa, lastenneuvolaaja osastotyötä. Kemiönsaaressa on yksi vuodeosasto (21 paikkaa), ja siellä työskentely onnistuu 4. vuoden oikeuksista alkaen. Terveysasema on avoinna virka-aikaan, mutta pystyt vaikuttamaan työaikamalliisi esimerkiksi tekemällä 4-päiväistä työviikkoa ja jopa etätöitä. Työpäivien ohjelmat ovat itsenäisesti suunniteltavissa. Vastaanottoajat ovat normaalisti 30 min, mutta uran alkuvaiheessa ne voivat olla pidempiä. Akuuttivastaanottoahoitaa yksi lääkäri kerrallaan, ja siellä vastaanottoajat ovat 20min. Paikalla käy säännöllisesti gynekologi, geriatri, pediatri ja radiologi.

Johtava lääkäri perehdyttää uudet lääkärit henkilökohtaisesti taloon tullessasi ja hoitohenkilökunta samoin omalta osaltaan. Ensimmäisten päivien aikana painotetaan talon tapojen sisäistämistä ja täten työ on selkeästi löysempää, ns. sisäänajoa. Kemiönsaaressa konsultaatio on arkipäivää. Paikalla olevia kollegoita konsultoidaan arkipäivän asioissa ja heitä tapaat helposti tk:n käytävillä. Lähimmät sairaalat sijaitsevat Salossa ja Turussa. TYKS:stä pystyy konsultaatioapua kysymään puhelimitse. Lääkäreille järjestetään kerran viikossa oma koulutus-meeting ja kerran kuukaudessa röntgen-meeting. Tarpeen mukaan näitä järjestetään useammin. Talon ulkopuolisiin koulutuksiin pääsee Lääkäriliiton suosituksen mukaisesti 10pv vuodessa. Kemiönsaaressa on YLE-erikoistumismahdollisuus.

Palkkaus

  • LK 4500 – 6500 €/kk
  • LL 7000 – 8000 €/kk
  • EL Sopimuksen mukaan