Keuruun terveysasema – Medimanageri

Keuruun terveysasema

Keuruu - Julkaistu: 20.02.2023

Keuruu sijaitsee Keski-Suomessa, noin 58 km päässä Jyväskylästä. Keuruun terveysasema on osa Keski-Suomen hyvinvointialuetta, joka puolestaan on Keski-Suomen sairaanhoitopiirin omistama liikelaitos. KSSHP organisaationa tarjoaa valtavasti työmahdollisuuksia saman työnantajan leivissä!

Työnkuvaan kuuluu kaikki lakisääteiset perusterveydenhuollon toiminnot; kiireellinen ja kiireetön vastaanotto, moniammatillinen vastaanotto, neuvolat, kouluterveydenhuolto, vanhustyö (kotihoito ja palveluasuminen), osasto, päivystys ja toimenpiteet. Työnkuvaan on mahdollista vaikuttaa oman mielenkiinnon ja osaamisen mukaan. Ammattitaitoisten kollegoiden ohjauksessa kannustetaan opiskelemaan erilaisia toimenpiteitä.

Keuruun terveysasema on Itä-Suomen yliopiston koulutusterveyskeskus, jossa voi suorittaa YEK-palveluita, erikoistua yleislääketieteeseen sekä kerryttää myös psykiatrian palveluita. YEK:n ja erikoistumisen ohjaukset järjestetään nimetyn tutorlääkärin kanssa. Viikoittain järjestetään terveysaseman sisäinen koulutus-meeting. Lisäksi päivät aloitetaan lääkäreiden yhteisellä aamukahvilla, joka toimii myös oppimistapahtumana. Koko Seututerveyskeskuksen yhteiset meetingit ovat noin 1-2kk välein ja talon ulkopuolisiin koulutuksiin suhtaudutaan myönteisesti. Seniorituki ja konsultaatiomahdollisuudet ovat siis erinomaiset ja tämä ilmenee myös vuoden 2020 NLY:n koulutuspaikkakyselyssä, jossa Seututerveyskeskus sai ansaitsemansa täydet viisi tähteä!

Tervetuloa mukaan tekemään dynaamisessa porukassa terveysasematyötä hyvällä korvauksella!

  • Töitä sovittavissa LK4 / LK5 / LL / EL
  • Suora työsuhde kuntayhtymän kanssa
  • Aloitusajankohta ja työsuhteen pituus neuvoteltavissa
  • Virkamäärä noin 9 lääkäriä
  • Päivystys avoinna maanantaisin klo 16–18 sekä viikonloppuisin ja arkipyhinä klo 10–16. Kaikki lääkärit päivystävät vuorollaan
  • Potilastietojärjestelmä LifeCare
  • Palkkaus LL 6965,40-7665,40 €/kk kysy tarkempi palkkaerittely rekrytointiasiantuntijalta) + päivystyskorvaus
  • Lisäksi vuoden 2023 ajan maksetaan rekrytointilisä lisensiaatille ja LK5 1500 €/kk

Jätä yhteydenottopyyntö, niin kerromme sinulle lisää työmahdollisuudesta!