Kouvolan terveysasemat – Medimanageri

Kouvolan terveysasemat

Kouvola - Julkaistu: 02.08.2021

Kouvola sijaitsee noin 140 km päässä Helsingistä koilliseen ja siellä on yhteensä neljä terveysasemaa: Marjoniemen terveysasema, Katajaharjun terveysasema, Korian terveysasema ja Keltakankaan terveysasema. Kouvolassa on Repoveden kansallispuiston upeat ulkoilumaastot ja pääkaupunkiseudun palvelujen äärelle pääsee kätevästi esimerkiksi junalla! Kouvola on osa Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä Kymsotea, joten YEK:n suoritus ja/tai erikoistuminen onnistuu vaivattomasti, koska sekä tk- että sairaalapalvelut voi tehdä saman työnantajan sisällä.

Terveyskeskuslääkärinä työnkuvaasi kuuluu kiireetöntä ajanvarausvastaanottoa ja päiväpolia kiireellistä apua tarvitseville. Saat työskennellä oman mielenkiinnon mukaan perusterveydenhuollon eri sektoreilla, ja työaikamalli on neuvoteltavissa omaan elämäntilanteeseen sopivaksi. Kaikilla terveysasemilla pääset tekemään toimenpiteitä ja pieniä leikkauksia. Työn alkuvaiheessa perehdytetään hyvin ja annetaan aikaa oppia paikalliset toimintatavat. Lääkärit pääsevät osallistumaan sekä työnantajan järjestämiin että ulkopuolisiin koulutuksiin.

Töitä sovittavissa: LK4 / LK5 / LL / EL

Työsuhde: Suora työsuhde kaupungin kanssa. Aloitusajankohta ja työsuhteen pituus neuvoteltavissa.

Potilastietojärjestelmä: LifeCare.

Palkkaus (LL): Noin 5700–7060 €/kk (kysy tarkempi palkkaerittely rekrytointiasiantuntijalta).

Päivystys: Pohjois-Kymen keskussairaala (POKS) sijaitsee Kouvolassa ja Kymenlaakson keskussairaala (KOKS) Kotkassa. Näissä järjestetään alueen 24/7 yhteispäivystykset, jossa voi tehdä myös keikkaluontoisesti yle-päivystystä. Tk-lääkäreillä ei ole virka-ajan ulkopuolista päivystysvelvollisuutta, mutta pari päivystysvuoroa nostavat kuukausiansioita mukavasti!

 

Laurilta saat ajantasaisen paikkatilanteen sekä tarkemmat tiedot Kouvolan terveysasemista!

Lauri Favén / 044 974 5502 / lauri.faven@medimanageri.fi