Keski-Suomen seututerveuskeskus – Medimanageri

Keski-Suomen seututerveuskeskus

Laukaa, Keuruu, Joutsa - Julkaistu: 28.04.2020

Keski-Suomen Seututerveyskeskus on aloittanut yhteistyön Medimanagerin kanssa. Medimanageri vastaa jatkossa lääkäreiden ja lääketieteen opiskelijoiden rekrytoinnista Seututerveyskeskuksen terveysasemille. Rekrytoimme lääkäreitä suoriin työsuhteisiin, eli jokainen rekrytoitu lääkäri työllistyy suoraan Seututerveyskeskuksen palkkalistoille!

Seututerveyskeskus on Keski-Suomen sairaanhoitopiiriin kuuluva liikelaitos, joka tuottaa perusterveydenhuollon palvelut kahdeksan kunnan alueella Jyväskylän ympäryskunnissa. Näistä suurimmat terveysasemat sijaitsevat Laukaassa, Keuruulla, Joutsassa, Petäjävedellä ja Toivakassa. Yhteys sairaanhoitopiiriin mahdollistaa joustavan siirtymisen terveysasemien ja keskussairaalan välillä katkaisematta lomakertymiä. Lisäksi yhteys helpottaa erikoislääkärikonsultaatiota.

Seututerveyskeskus on joustava työnantaja, ja pystyt vaikuttamaan sekä omaan työnkuvaasi että työaikamallin muodostumiseen. Työviikkoa voi suorittaa esim. 4-päiväisenä mahdollistaen pitkien vapaiden suunnittelun. Työnkuvaa suunnitellessa toiveet otetaan huomioon, ja voit vastaanottotyön lisäksi tehdä esimerkiksi vanhustyötä, neuvolaa ja/tai kouluterveydenhuoltoa. Seututerveyskeskuksessa on myös erillinen etälääkärin virka, ja halutessasi voit työskennellä resurssilääkärinä tehden töitä useammalla asemalla ansaiten korkeampaa korvausta työstäsi.

Laukaalla ja Keuruulla on arki-ilta- ja viikonloppupäivystystä. Yöpäivystys toteutetaan Keski-Suomen Keskussairaalan yhteispäivystyksessä.

  • Hyvä työilmapiiri, ja erinomaisesti toimiva seniorituki saavat toistuvasti hyvää palautetta!
  • Seututerveyskeskuksella on oma psykiatri, joka toimii konsulttiapuna.
  • Kilpailukykyinen palkkaus (LL 7000-8000 €/kk riippuen asemasta)
  • Vastaanottolääkärin työtä tarjolla kandeille, lisensiaateille sekä erikoislääkäreille.
  • Lisäksi haemme nyt Laukaan terveysasemalle osastonlääkäriä.

Olit sitten lääketieteen opiskelija, lääketieteen lisensiaatti, YEK-vaiheesta kiinnostunut tai erikoislääkäri – ota yhteyttä, niin kerromme lisää Seututerveyskeskuksen mahdollisuuksista!

Tervetuloa Keski-Suomeen!

 

Ota yhteyttä:

Jenni Rönkkö 050 5165 455 / jenni.ronkko@medimanageri.fi