Laukaan terveysasema – Medimanageri

Laukaan terveysasema

Laukaa - Julkaistu: 20.02.2023

Laukaa sijaitsee Keski-Suomessa, noin 23 km päässä Jyväskylästä. Laukaan terveysasema on osa Keski-Suomen hyvinvointialuetta, joka puolestaan on Keski-Suomen sairaanhoitopiirin omistama liikelaitos. KSSHP organisaationa tarjoaa valtavasti työmahdollisuuksia saman työnantajan leivissä!

Työnkuvaan kuuluu kaikki lakisääteiset perusterveydenhuollon toiminnot; kiireellinen ja kiireetön vastaanotto, moniammatillinen vastaanotto, neuvolat, kouluterveydenhuolto, vanhustyö (kotihoito ja palveluasuminen), osasto, päivystys ja toimenpiteet. Työnkuvaan on mahdollista vaikuttaa oman mielenkiinnon ja osaamisen mukaan. Ammattitaitoisten kollegoiden ohjauksessa kannustetaan opiskelemaan erilaisia toimenpiteitä.

Laukaan terveysasema on Itä-Suomen yliopiston koulutusterveyskeskus, jossa voi suorittaa YEK-palveluita, erikoistua yleislääketieteeseen sekä kerryttää myös psykiatrian palveluita. YEK:n ja erikoistumisen ohjaukset järjestetään nimetyn tutorlääkärin kanssa. Viikoittain järjestetään terveyskeskuksen sisäinen koulutus-meeting. Lisäksi päivät aloitetaan lääkäreiden yhteisellä aamukahvilla, joka toimii myös oppimistapahtumana. Koko Seututerveyskeskuksen yhteiset meetingit ovat noin 1-2kk välein ja talon ulkopuolisiin koulutuksiin suhtaudutaan myönteisesti. Seniorituki ja konsultaatiomahdollisuudet ovat siis erinomaiset ja tämä ilmenee myös vuoden 2020 NLY:n koulutuspaikkakyselyssä, jossa Seututerveyskeskus sai ansaitsemansa täydet viisi tähteä!

  • Töitä sovittavissa LK4 / LK5 / LL / EL
  • Suora työsuhde hyvinvointialueen kanssa
  • Aloitusajankohta ja työsuhteen pituus neuvoteltavissa
  • Virkamäärä noin 15 lääkäriä
  • Päivystys avoinna arkisin klo 16–19 sekä viikonloppuisin ja arkipyhinä klo 8–17. Kaikki lääkärit päivystävät vuorollaan ja vuoroja on keskimäärin 2 arkea ja 1 viikonlopunpäivä kuukaudessa.
  • Potilastietojärjestelmä LifeCare
  • Palkkaus LL 6965,40-7665,40 €/kk kysy tarkempi palkkaerittely rekrytointiasiantuntijalta) + päivystyskorvaus
  • Lisäksi vuoden 2023 ajan maksetaan rekrytointilisä lisensiaatille 1500 €/kk

Jätä yhteydenottopyyntö, niin kerromme sinulle lisää työmahdollisuudesta