Laukaan terveysasema – Medimanageri

Laukaan terveysasema

Laukaa - Julkaistu: 17.12.2021

Laukaa sijaitsee Keski-Suomessa, noin 23 km päässä Jyväskylästä. Laukaan terveysasema on osa Keski-Suomen Seututerveyskeskusta, joka puolestaan on Keski-Suomen sairaanhoitopiirin omistama liikelaitos. KSSHP organisaationa tarjoaa valtavasti työmahdollisuuksia saman työnantajan leivissä!

Laukaan terveysasema on Itä-Suomen yliopiston koulutusterveyskeskus, jossa voi suorittaa YEK-palveluita, erikoistua yleislääketieteeseen sekä kerryttää myös psykiatrian palveluita. Seniorituki ja konsultaatiomahdollisuudet ovat erinomaiset, ja tämä ilmenee myös vuoden 2020 NLY:n koulutuspaikkakyselyssä, jossa Seututerveyskeskus sai ansaitusti täydet viisi tähteä!

Laukaa on erittäin suosittu työpaikka sen keskeisin sijainnin, erinomaisen palkan sekä hyvän työilmapiirin vuoksi. Seututerveyskeskukseen kuuluva Keuruun terveysasema on pilotoinut ja ottanut käyttöön uuden moniammatillisen vastaanottomallin vuoden 2020 aikana. Lean-ideologiaa mukaileva tiimimalli on tehostanut perusterveydenhuollon toimintaa tuoden lääkäreiden vastaanottoon väljyyttä, mutta ennen kaikkea parantanut työn mielekkyyttä. Tähän tiimimalliin siirrytään myös Laukaan osalta vuoden 2021 aikana.

Töitä sovittavissa: LK4 / LK5 / LL / EL

Työsuhde: Suora työsuhde kunnan kanssa. Aloitusajankohta ja työsuhteen pituus neuvoteltavissa.

Virkamäärä: Noin 15 lääkäriä.

Päivystys: Avoinna arkisin klo 16–20 ja la/su klo 8–18. Kaikki lääkärit päivystävät vuorollaan.

Potilastietojärjestelmä: LifeCare.

Palkkaus (LL): Noin 6700–7400 €/kk (kysy tarkempi palkkaerittely rekrytointiasiantuntijalta).

 

Laurilta saat ajantasaisen paikkatilanteen sekä tarkemmat tiedot Laukaan terveysasemasta!

Lauri Favén / 044 9745 502 / lauri.faven@medimanageri.fi