Lääkäreitä Vantaan terveysasemille – Medimanageri

Lääkäreitä Vantaan terveysasemille

Vantaan kaupunki - Julkaistu: 24.01.2020

Vantaan kaupunki on aloittanut yhteistyön Medimanagerin kanssa 21.1.2020. Medimanageri vastaa jatkossa lääkäreiden ja lääketieteen opiskelijoiden rekrytoinnista Vantaan kaupungin seitsemälle terveysasemalle. Rekrytoimme lääkäreitä suoriin työsuhteisiin, eli jokainen rekrytoitu lääkäri työllistyy suoraan Vantaan kaupungin palkkalistoille!

Vantaan terveysasemat tarjoavat etenkin nuorelle lääkärille eriomaisen ympäristön kehittyä lääkärinä. Vantaalla terveysasemat sijaitsevat Myyrmäessä, Martinlaaksossa, Tikkurilassa, Koivukylässä, Korsossa, Hakunilassa sekä Länsimäessä. Alueen isoimmat terveysasemat ovat Tikkurilassa sekä Myyrmäessä. Vantaalla lääkäreille on varattu suositusten mukaan vähintään 10 ulkopuolista koulutuspäivää vuosittain sekä lisäksi omilla terveysasemilla järjestetään säännölliset YEK-koulutukset.

Uusi potilastietojärjestelmä kehittyy jatkuvasti ja sen tehokkuutta kehitetään arjessa. Vantaalla lääkäreiden työaikauudistus tapahtuu 1.4.2020, joilloin kaikki lääkärit siirtyvät pois työajattomasta listamallista ja sen jälkeen sovelletaan viikkotyötuntisopimusta. Syksyllä 2020 tulee lääkäreille myös mahdolliseksi iltavastaanotot ja työviikkoa voi suorittaa 3-4 päiväisenä mahdollistaen  pitkien vapaiden suunnittelun. Jokaisen erityisosaamista arvostetaan ja Vantaalla työskenteleekin useita eri erikoisalojen lääkäreitä terveyskeskustyön ohella oman erikoisalansa parissa.

Olit sitten lääketieteen opiskelija, lääketieteen lisensiaatti, YEK-vaiheesta kiinnostunut tai erikoislääkäri – ota yhteyttä, niin kerromme lisää kaupungin tarjoamista mahdollisuuksista!

  • 7 terveysasemaa
  • Kilpailukykyinen palkkaus (4500-7200 €/kk)
  • Erittäin laajat koulutusedut
  • Työtä tarjolla kandeille, lisensiaateille sekä erikoislääkäreille
  • Kaikki terveysasemat hyvien julkisten kulkuyhteyksien varrella!