Rovaniemen terveysasemat – Medimanageri

Rovaniemen terveysasemat

Rovaniemi - Julkaistu: 04.11.2022

Rovaniemi on Lapin moderni ja vilkas pääkaupunki pohjoisella Napapiirillä ja siellä sijaitsee yhteensä kolme terveysasemaa. Tämä yliopistokaupunki on alueensa kaupan, hallinnon ja koulutuksen keskus sekä urheilu- ja kulttuurikaupunki. Rovaniemen asukasluku on n. 62 000. Luonnon välitön läheisyys kuuluu Rovaniemen kiistattomiin etuihin ja erinomaiset kulkuyhteydet täydentävät kokonaisuutta. Jokainen vuodenaika on Rovaniemellä unohtumaton kokemus.

Terveyskeskuslääkärin työ Rovaniemellä on monipuolista. Työnkuvaan kuuluu vastaanottotyötä ja päiväpäivystystä. Lisäksi on tarjolla äitiys- ja lastenneuvolaa, koulu- ja opiskeluterveydenhuoltoa sekä työskentelyä ikäihmisten parissa vuodeosastoilla ja ikäosaamiskeskuksessa. Jokaisella lääkärillä on myös päivystysvelvollisuus Lapin keskussairaalan 24/7 yhteispäivystyksessä. Päivystysvuorot voi varata itselleen sopivaan ajankohtaan ja keskimäärin lääkärit päivystävät 2-3 vuoroa kuukaudessa.

Rovaniemellä on mahdollista suorittaa YEK-palveluita ja lisäksi erikoistumispalveluja hyväksytään yleislääketieteeseen ja geriatriaan. Kaikille YEK- ja erikoistumisvaiheen lääkäreille nimetään oma tutor, jonka kanssa järjestetään säännölliset tapaamiset noin kerran kuussa, alussa tarvittaessa useamminkin. Terveysasemilla järjestetään neljänä aamuna viikossa yhteinen aamumeeting, joka on hyvä tilaisuus myös konsultoida.

Rovaniemi on saanut kahtena vuonna täydet viisi tähteä NLY:n kyselyssä parhaista erikoistumispaikoista. 2018 Rovaniemi voitti Lääkäriliiton laatupalkintokilpailun. Yleislääkäripäivillä 2017 Rovaniemen terveyskeskus palkittiin perusterveydenhuollon kehittäjäyhteisönä. Vuonna 2016 se valittiin terveyskeskusten laatuverkostossa vuoden laatuterveyskeskukseksi.

  • Töitä sovittavissa LK4 / LK5 / LL / EL
  • Suora työsuhde kunnan kanssa. Aloitusajankohta ja työsuhteen pituus neuvoteltavissa
  • Virkamäärä 52
  • Potilastietojärjestelmä LifeCare / Esko
  • Palkka LL 5605,39-6502,16 €/kk + toimenpidepalkkiot + päivystyskorvaukset

Jätä yhteydenottopyyntö, niin kerromme sinulle lisää työmahdollisuudesta!