Rovaniemen terveyskeskus – Medimanageri

Rovaniemen terveyskeskus

Rovaniemi - Julkaistu: 30.08.2020

Medimanageri vastaa lääkäreiden ja lääketieteen opiskelijoiden rekrytoinnista Rovaniemen kolmeen terveyskeskukseen sekä ikäosaamiskeskukseen. Medimanageri toimii Rovaniemen kaupungin kumppanina uusien lääkäreiden rekrytoinnissa suoriin työsuhteisiin kaupungin apuna.

Rinteenkulman ja Urheilukadun terveysasemat sijaitsevat keskustassa ja 2km päässä keskustasta Pulkamontien terveysasema, jonne on keskitetty vuodeosastotoiminta.

Rovaniemellä on viime vuosina panostettu suuresti lääkäreiden koulutukseen ja ohjaukseen. Erityisesti nuorten lääkäreiden perehdytykseen on tehty isoja harppauksia. Rovaniemen terveyskeskus palkittiinkin viiden tähden koulutuspaikkana NLY:n koulutuspaikkakyselyssä vuonna 2019.

Kaikilla kolmella asemalla on aina paikalla oma konsulttilääkäri, jolle ei varata omaa työlistaa, vaan hän toimii työpäivän kokonaan konsulttiapuna.

Työntekijöiden toiveet otetaan huomioon, vastaanottotyön lisäksi tarjolla myös koulu- ja opiskeluterveydenhuoltoa, äitiys- ja lastenneuvolaa,  sekä työskentelyä ikäihmisten parissa vuodeosastoilla ja ikäosaamiskeskuksessa. Erikoistumispalveluja hyväksytään yleislääketieteeseen ja geriatriaan.

Ympärivuorokautinen päivystys toimii Lapin keskussairaalan yhteispäivystyksessä.

Palkkaus:

  • LK4 4028 €/kk + toimenpidepalkkiot
  • LK5 4349 €/kk + toimenpidepalkkiot n. 500-1000€
  • LL YEK 5374 €/kk + toimenpidepalkkiot n. 500-1000€
  • Päivystyskorvaukset koulutuksesi mukaan

 

Katso kollegasi sekä avovastaanoton ylilääkärin Outi Palménin terveiset:

https://www.lapinkansa.fi/rovaniemen-terveyskeskus-jalleen-viiden-tahden-kou/551516

 

Tervetuloa Lappiin!

 

Ota yhteyttä:

Ville 040 745 6736 / ville.kaarela@medimanageri.fi