Rovaniemen terveyskeskus – Medimanageri

Rovaniemen terveyskeskus

Rovaniemi - Julkaistu: 02.02.2022

Rovaniemi on Lapin moderni ja vilkas pääkaupunki pohjoisella Napapiirillä. Tämä yliopistokaupunki on alueensa kaupan, hallinnon ja koulutuksen keskus sekä urheilu- ja kulttuurikaupunki. Rovaniemen asukasluku on n. 62 000. Luonnon välitön läheisyys kuuluu Rovaniemen kiistattomiin etuihin ja erinomaiset kulkuyhteydet täydentävät kokonaisuutta. Jokainen vuodenaika on Rovaniemellä unohtumaton kokemus. Rovaniemen lentokentälle saapuu päivittäin useita lentovuoroja suoraan Helsingistä. Monet Lapin hiihtokeskukset ovat vain parin tunnin ajomatkan päässä

Terveyskeskuslääkärin työ Rovaniemellä on monipuolista. Vastaanottotyön lisäksi on tarjolla äitiys- ja lastenneuvolaa, koulu- ja opiskeluterveydenhuoltoa sekä työskentelyä ikäihmisten parissa vuodeosastoilla ja ikäosaamiskeskuksessa. Erikoistumispalveluja hyväksytään yleislääketieteeseen ja geriatriaan. Myönteinen suhtautuminen koulutukseen, erilaisiin työaikajärjestelyihin, tutkimuksen tekemiseen sekä työ- ja vapaa-ajan yhteensovittamiseen on Rovaniemellä vuosien perinne. Kaikilla terveysasemilla apunasi on konsulttilääkäri.

Rovaniemi on saanut kahtena vuonna täydet viisi tähteä NLY:n kyselyssä parhaista erikoistumispaikoista. 2018 Rovaniemi voitti Lääkäriliiton laatupalkintokilpailun. Yleislääkäripäivillä 2017 Rovaniemen terveyskeskus palkittiin perusterveydenhuollon kehittäjäyhteisönä. Vuonna 2016 se valittiin terveyskeskusten laatuverkostossa vuoden laatuterveyskeskukseksi.

Töitä sovittavissa: LK4 / LK5 / LL / EL

Työsuhde: Suora työsuhde kunnan kanssa. Aloitusajankohta ja työsuhteen pituus neuvoteltavissa.

Virkamäärä: 52

Päivystys: 24/7 yle-päivystys. Virka-ajan ulkopuolella päivystys toimii Lapin keskussairaalassa. Kaikki lääkärit päivystävät vuorollaan.

Potilastietojärjestelmä: LifeCare / Esko.

Palkkaus (LL): 5900 – 6400 €/kk (kysy tarkempi palkkaerittely rekrytointiasiantuntijalta).  Päivystys virka-ajan ulkopuolella 70-120 €/h.

 

Ollilta saat ajantasaisen paikkatilanteen sekä tarkemmat tiedot Rovaniemen terveysasemista!

Olli Rinne / 045 160 9335 / olli.rinne@medimanageri.fi