Joensuun terveysasemat – Medimanageri

Joensuun terveysasemat

Joensuu - Julkaistu: 02.01.2023

Etsimme useampaa lääkäriä työskentelemään Joensuun terveysasemilla. Voit työllistyä seuraaville Joensuun terveysasemille: Siilainen, Niinivaara ja Pyhäselkä.  Joensuu on osa Pohjois-Karjalan hyvinvointialuetta, joka toimii yhteensä kolmentoista kunnan alueella. Medimanagerin lääkärinä voit työskennellä palkansaajana tai ammatinharjoittajana.

Työnkuva on monipuolista terveyskeskustyötä. Työpäivät koostuvat pääsääntöisesti ajanvaraustyöstä sekä kiirevastaanotosta. Toiveidesi ja mahdollisuuksien mukaan työhön voi sisällyttää myös sektorityötä. Talossa on samanaikaisesti useita lääkäreitä ja senioritukea on aina saatavilla. Positiivista palautetta on tullut lämpimästä ja auttavaisesta työilmapiiristä. Lisäksi aiempaa työkokemusta kerryttäneelle lääkärille sovitavissa myös etätöitä!

Tarjoamme sinulle kattavan seniorituen vastuulääkäreidemme toimesta, joustavat työajat, etätyömahdollisuuden sekä erittäin kilpailukykyisen palkkauksen. Medimanagerin työntekijänä saat lisäksi hyvät työsuhde-edut kuten laajan tapaturmavakuutuksen, koulutusedun sekä lomaedun Leville.

  • Töitä sovittavissa LL / EL
  • Palkkaus läsnä lääkärille 10.000 – 12.000 €/kk
  • Potilastietojärjestelmänä Mediatri
  • Osa-aikaisuus sovittavissa
  • Kysy lisää etätyömahdollisuudesta!

Jätä yhteydenottopyyntö, niin kerromme sinulle lisää työmahdollisuudesta!