Sodankylän terveyskeskus – Medimanageri

Sodankylän terveyskeskus

Sodankylä - Julkaistu: 02.08.2021

Sodankylä on noin 8500 asukkaan vireäkunta, jossa on monipuoliset palvelut ja matkailun ansiosta myös kansainvälistä tunnelmaa. Sodankylä on keskellä Lappia, mutta hyvien liikenneyhteyksien varrella. Ympäristö tarjoaa monia harrastusmahdollisuuksia vapaa-ajan viettoon kaikkina vuodenaikoina. Patikointia, polkujuoksua, maastopyöräilyä, laskettelua, hiihtoa, kalastusta ym. luontoliikuntaa. Varuskunnan uimahalli on paikallisten käytettävissä, ja löytyypä Sodankylästä myös muun muassa elokuvateatteri, kuntosali ja CrossFit-sali.

Sodankylään valmistui vuoden 2019 lopussa uusi moderni hyvinvointikeskus, johon siirtyivät kaikki terveydenhuollon ja sosiaalityön palvelut. Henkilöstö on saanut vaikuttaa hyvin paljon suunnitteluun, ja uutena innovaationa perustettiin mm. akuutin vastaanoton ja kuntoutusosaston yhteinen tarkkailuosasto. Osastolla on 40 potilaspaikkaa. Kaikki laitteet ja tutkimusvälineet ovat uusia, eli terveyskeskus on toimiva, ja siellä on kattavat tutkimusmahdollisuudet. Työilmapiiri saa kerta toisensa jälkeen hyvää palautetta.

Sodankylässä on oma röntgen ja Nordlabin laboratorio. Yhteinen röntgenarkisto LKS:n kanssa mahdollistaa nopean yhteistyön erikoislääkärikonsultaatioissa. Röntgenkuvien lisäksi sähköisestä järjestelmästä on nähtävissä mm. endoskopiakuvat, silmänpohjakuvat sekä muut digitaaliset kuvat. Myös OYS:n erikoislääkäreitä voi konsultoida järjestelmien avulla. Radiologi käy paikan päällä noin 2 krt/kk. Muistineuvola toimii hyvin ja geriatri on säännöllisesti konsultoitavissa etäyhteyksillä. Ihotautikonsultaatiot hoituvat näppärästi iPadilla. Lisäksi paikalla käy säännöllisesti psykiatri ja kardiologi. Kouluttautumiseen suhtaudutaan myönteisesti. OYS järjestää viikoittain videokoulutusta, johon Sodankylän lääkärit osallistuvat. Aamuisin on yhteinen n. 30 min aamupalaveri, jossa mietitään yhdessä haastavampia potilastapauksia. Konsultaatioita saa aina tarvittaessa kollegoilta, erikoissairaanhoidon lääkäreiltä sekä muulta henkilökunnalta.

 

Töitä sovittavissa: LK4 / LK5 / LL / EL

Työsuhde: Suora työsuhde kunnan kanssa. Aloitusajankohta ja työsuhteen pituus neuvoteltavissa.

Virkamäärä: 8

Päivystys: Joka päivä klo 8-21. Arkisin päiväpäivystyksestä huolehtivat töissä olevat lääkärit, ja illat tehdään myös omien lääkäreiden toimesta. Viikonloppuvuorot ovat vapaaehtoisia, ja niitä käy tekemässä jonkin verran ulkopuolisetkin päivystäjät .Viikonloppupäivystys on osaksi paikan päällä oloa ja osaksi puhelinpäivystystä kotoa käsin. Yöpäivystyksen hoitaa LKS yhteispäivystys.

Potilastietojärjestelmä: Pegasos.

Palkkaus: LL noin 7400 €/kk (kysy tarkempi palkkaerittely rekrytointiasiantuntijalta).

 

Ollilta saat ajantasaisen paikkatilanteen sekä tarkemmat tiedot Sodankylän terveysasemasta!

Olli Rinne / 045 160 9335 / olli.rinne@medimanageri.fi