Liikkuva lääkäri – Medimanageri

Liikkuva lääkäri

Koko maa - Julkaistu: 01.02.2022

Medimanageri toimii koko maassa ratkaisten eri sektoreiden henkilöstötarpeita. Suorarekrytoimme sekä vuokraamme lääkäreitä asiakkaillemme. Meillä on pitkä kokemus lääkäripalveluista ja lääkärimme ovat erittäin tyytyväisiä palvelumalliimme ja työskentelyyn Medimanagerin kautta.

Etsimme Liikkuvia lääkäreitä työskentelemään perusterveydenhuollossa asiakaskuntiemme terveyskeskuksissa. Liikkuvana lääkärinä saat huippukorvauksen ja sinulle sopivan työpaikan toivomaltasi alueelta. Pääsääntöisesti lääkärit työskentelevät yhdessä hyväksikoetussa terveyskeskuksessa arkisin virka-aikana. Lääkärimme voivat suorittaa työjakson aikana erikoistumiseen tarvittavat terveyskeskuspalvelut myös kauttamme saman työjakson aikana.

Saat kauttamme

  • Kattavan konsultaatiotuen arkiseen tekemiseen
  • Hyvän palkan! Yleensä liikkuvana lääkärinä palkkaus on alueesta riippuen jopa 9000 – 11 000 euroa kuukaudessa. Kysy palkkauksesta lisää managereiltamme.
  • Toiveidesi mukaisen työpisteen
  • Toiveesi mukaan palkallisia ulkopuolisia koulutuksia
  • Yrityksemme huikeat virkistymistilaisuudet
  • Oman managerin, joka hoitaa työnhaun puolestasi

Liikkuvana lääkärinä pääset ratkaisemaan asiakkaidemme resurssitarpeita ja olet toivottu työntekijä. Mikäli haluat työskennellä varmassa ja mukavassa työpaikassa hyvällä korvauksella – ota rohkeasti yhteyttä ja kysy meiltä lisää kuinka muut kollegasi ovat kauttamme työllistyneet.

Ota yhteyttä

Matti Jakonen / 0438486827 / matti.jakonen@medimanageri.fi