Medimanagerin lääkäriksi – Medimanageri

Medimanagerin lääkäriksi

Koko maa - Julkaistu: 30.11.2022

Medimanageri toimii koko maassa työllistäen lääkäreitä perusterveydenhuoltoon, työterveyteen sekä YTHS:lle. Meillä on pitkä kokemus lääkäripalveluista ja haluamme tehdä työnhausta helppoa ja sujuvaa. Tavoitteemme on löytää sinulle sopiva työpaikka, joka palvelee tarpeitasi ja sopii elämäntilanteesi.

Voit työllistyä Medimanagerin lääkärinä sinulle sopivalle alueelle. Etsimme sinulle räätälöidyn työpaikan tai useamman työpaikan kokonaisuuden, joka vastaa toiveitasi niin työnkuvaltaan kuin työajoiltaan. Voit yhdistää etä- ja läsnätyöt tai tehdä päivätyön rinnalla etäpäivystystä. Lähtökohtaisesti työskentelet yhdessä hyväksi koetussa työskentelypisteessä arkisin virka-aikana. Erikseen sovitusti sinulla on mahdollisuus suorittaa työjakson aikana erikoistumisen tk-palveluita tai YEK:n muita palveluita.

Saat kauttamme

  • Konsultaatiotuen meidän vastuulääkäreiltämme
  • Hyvän palkan! Alueesta riippuen jopa LL 8 000-12 000 €/kk
  • Toiveidesi mukaisen työpisteen
  • Oman managerin, joka hoitaa työnhaun puolestasi
  • Työsuhteen aloitus ja kesto sopimuksen mukaan
  • Henkilöstöetuna laaja tapaturmavakuutus, koulutusedun sekä lomaedun Leville

Medimanagerin lääkärinä pääset ratkaisemaan asiakkaidemme resurssitarpeita ja olet toivottu työntekijä. Mikäli haluat työskennellä varmassa ja mukavassa työpaikassa hyvällä korvauksella – ota rohkeasti yhteyttä ja kysy meiltä lisää kuinka muut kollegasi ovat työllistyneet kauttamme.