Medimanagerin kautta varuskuntalääkäriksi – Medimanageri

Medimanagerin kautta varuskuntalääkäriksi

Suomi - Julkaistu: 30.11.2022

Medimanageri hakee Suomen Puolustusvoimille lääkäreitä ympäri Suomen. Työpaikka sijaitsee varuskuntien terveysasemilla, joissa hoidetaan varusmiesten, kadettien sekä henkilökunnan terveydenhuolto. Työpaikat sijaitsevat pk-seudun prikaateista aina Pohjois-Suomen Sodankylän jääkäriprikaatiin.

Lääkäreiltä, jotka työllistyvät Puolustusvoimille vaaditaan ennakkoon tehtyä turvallisuusselvitystä. Turvallisuusselvityksen tekeminen on helppoa ja nopeaa, ja saat kaikki tarvittavat dokumentit ja ohjeistuksen meiltä. Selvityksen tekeminen ei velvoita sinua mihinkään, etkä sitoudu työskentelemään tulevaisuudessa Puolustusvoimilla. Selvityksen tehneillä lääkäreillä on kuitenkin mahdollisuus sopia työjaksoja Puolustusvoimille, jos juuri sinulle sopiva työjakso tulee tarjolle. Kerromme mielellämme lisää turvallisuusselvitysprosessista.

  • Töitä sovittavissa LL / EL
  • Työsuhteen kesto 1-12 kuukautta
  • Palkkaus erikseen sovittavissa, kysy lisää

Mikäli sinua kiinnostaa työskennellä Puolustusvoimilla, niin ota yhteyttä! Katsotaan yhdessä, minne päin Suomea haluat suunnata ja kerromme tästä työmahdollisuudesta lisää.