Miehikkälän ja Virolahden terveysasemat – Medimanageri

Miehikkälän ja Virolahden terveysasemat

Miehikkälä ja Virolahti - Julkaistu: 02.08.2021

Miehikkälän ja Virolahden terveysasemat ovat osa Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä Kymsotea, joten YEK:n suoritus ja/tai erikoistuminen onnistuu vaivattomasti, koska sekä tk- että sairaalapalvelut voi tehdä saman työnantajan sisällä.

Terveyskeskuslääkärinä työnkuvaasi kuuluu kiireetöntä ajanvarausvastaanottoa ja päiväpolia kiireellistä apua tarvitseville. Saat työskennellä oman mielenkiinnon mukaan perusterveydenhuollon eri sektoreilla, ja työaikamalli on neuvoteltavissa omaan elämäntilanteeseen sopivaksi. Työn alkuvaiheessa perehdytetään hyvin ja annetaan aikaa oppia paikalliset toimintatavat. Lääkärit pääsevät osallistumaan sekä työnantajan järjestämiin että ulkopuolisiin koulutuksiin.

Töitä sovittavissa: LK4 / LK5 / LL / EL

Työsuhde: Suora työsuhde kuntayhtymä kanssa. Aloitusajankohta ja työsuhteen pituus neuvoteltavissa.

Potilastietojärjestelmä: LifeCare.

Palkkaus (LL): Noin 5700–7060 €/kk (kysy tarkempi palkkaerittely rekrytointiasiantuntijalta).

Päivystys: Pohjois-Kymen keskussairaala (POKS) sijaitsee Kouvolassa ja Kymenlaakson keskussairaala (KOKS) Kotkassa. Näissä järjestetään alueen 24/7 yhteispäivystykset, jossa voi tehdä myös keikkaluontoisesti yle-päivystystä. Tk-lääkäreillä ei ole virka-ajan ulkopuolista päivystysvelvollisuutta, mutta pari päivystysvuoroa nostavat kuukausiansioita mukavasti!

 

Laurilta saat ajantasaisen paikkatilanteen sekä tarkemmat tiedot Miehikkälän ja Virolahden terveysasemista!

Lauri Favén / 044 974 5502 / lauri.faven@medimanageri.fi