Nivalan terveysasema – Medimanageri

Nivalan terveysasema

Nivala - Julkaistu: 02.01.2023

Nivala sijaitsee Pohjois-Pohjanmaalla, noin 150 km päässä Oulusta. Reilun 10 000 asukkaan Nivala on mukavan rauhallinen pikkukaupunki maaseudulla, mutta tekemistä riittää! Nivalassa on muun muassa jäähalli, uimahalli, golf-kenttä, frisbee-golf -ratoja sekä tenniskenttiä. Kulkeminen on helppoa, koska Nivala sijaitsee rautatien varrella. Maksuton majoitus järjestyy tarvittaessa terveysaseman kautta ensimmäisten työkuukausien ajaksi.

Työnkuva on pääasiassa ajanvarausvastaanottoa sekä virka-aikaista päivystystä. Työhön on mahdollista sisällyttää omien mielenkiintojen mukaisesti sektorityötä ja vakiolääkärinä on mahdollista painottaa ajanvarausvastaanotolla kyseistä potilasryhmää. Nivalassa on monipuoliset tutkimus- ja toimenpidevälineet, joten potilaat pystytään hoitamaan pitkälle oman talon sisällä. Nivala onkin erinomainen paikka opetella kädentaitoja tehden monipuolista yleislääkärin työtä ammattilaisten opetuksessa.

Nivalan terveysasema on Oulun yliopiston koulutusterveyskeskus, jossa voi suorittaa YEK-palveluita ja/tai erikoistua yleislääketieteeseen ja psykiatriaan. Seniorituki ja konsultaatiomahdollisuudet ovat erinomaiset – konsultaatiot onnistuvat niin saman katon alla olevilta seniorikollegoilta, kuin puhelimitse toisesta terveysasemalta. Nivalassa on kattava kouluttaja- ja ohjaajalääkäreiden verkosto sekä pitkälle viety asiantuntijasairaanhoitajien toimintamalli.

  • Töitä sovittavissa LK4 / LK5 / LL / EL
  • Työsuhde solmitaan kuntayhtymän kanssa
  • Aloitusajankohta ja työsuhteen pituus neuvoteltavissa
  • Virkamäärä noin 7,5 lääkäriä
  •  Ei virka-ajan ulkopuolista päivystystä
  • Potilastietojärjestelmänä LifeCare
  • Palkkaus LL 6176,05 € /kk – 6591,49 €/kk + tmp palkkiot + nuppitaksa vo-käynneistä + rekrytointilisä 5000-10 000 € (vähintään 6kk työjaksossa). Kysy tarkka erittely rekrytointiasiantuntijaltamme.

Jätä yhteydenottopyyntö, niin kerromme sinulle lisää työmahdollisuudesta!