Nivalan terveysasema – Medimanageri

Nivalan terveysasema

Nivala - Julkaistu: 17.12.2021

Nivala sijaitsee Pohjois-Pohjanmaalla, noin 150 km päässä Oulusta. Nivala kuuluu Kallion peruspalvelukuntayhtymään, ja on Ylivieskan jälkeen toiseksi suurin Kallioon kuuluvista kaupungeista. Reilun 10 000 asukkaan Nivala on mukavan rauhallinen pikkukaupunki maaseudulla, mutta tekemistä riittää! Nivalassa on muun muassa jäähalli, uimahalli, golf-kenttä, frisbee-golf -ratoja sekä tenniskenttiä. Lääkäreillä on myös yhteinen salibandy-vuoro keskiviikkoisin Ylivieskassa. Kulkeminen on helppoa, koska Nivala sijaitsee rautatien varrella. Maksuton majoitus järjestyy tarvittaessa terveysaseman kautta ensimmäisten työkuukausien ajaksi.

Nivalan terveysasema on Oulun yliopiston koulutusterveyskeskus, jossa voi suorittaa YEK-palveluita ja/tai erikoistua yleislääketieteeseen. Seniorituki ja konsultaatiomahdollisuudet ovat erinomaiset. Koko Kallion peruspalvelukuntayhtymässä on kattava kouluttaja- ja ohjaajalääkäreiden verkosto sekä pitkälle viety asiantuntijasairaanhoitajien toimintamalli. Nivalassa on monipuoliset tutkimus- ja toimenpidevälineet, joten potilaat pystytään hoitamaan pitkälle oman talon sisällä. Nivala onkin erinomainen paikka opetella kädentaitoja tehden monipuolista yleislääkärin työtä ammattilaisten opetuksessa.

Töitä sovittavissa: LK4 / LK5 / LL / EL

Työsuhde: Suora työsuhde kunnan kanssa. Aloitusajankohta ja työsuhteen pituus neuvoteltavissa.

Virkamäärä: Noin 9 lääkäriä.

Päivystys: Ei virka-ajan ulkopuolista päivystystä.

Potilastietojärjestelmä: LifeCare.

Palkkaus: LL 6176,05 € /kk – 6591,49 €/kk + tmp palkkiot + nuppitaksa vo-käynneistä + rekrytointilisä 5000 – 10000 € (min 6 kk työsuhde). Kysy tarkka erittely rekrytointiasiantuntijaltamme.

 

Jonnalta saat ajantasaisen paikkatilanteen sekä tarkemmat tiedot Nivalan terveysasemasta!

Jonna Soini / 050 5555 935 / jonna.soini@medimanageri.fi