Oulunkylän terveysasema etsii riveihinsä ylilääkäriä! – Medimanageri

Oulunkylän terveysasema etsii riveihinsä ylilääkäriä!

Helsinki - Julkaistu: 18.11.2021

Medimanageri toimii Helsingin kaupungin kumppanina lääkärirekrytoinneissa ja haemme nyt uutta ylilääkäriä Oulunkylän terveysasemalle. Oulunkylän terveysasema kuuluu Pohjoisen terveysasemaan, jonka muodostavat Oulunkylä, Pihlajamäki, Maunula ja Paloheinä. Oulunkylän asema on näistä suurin.

Oulunkylän terveysasema tekee läheistä ja hyvää yhteistyötä Pohjoisen eri toimipisteiden kanssa ja asema pyrkii samanlaisiin ja yhdenvertaisiin toimintatapoihin koko pohjoisen alueella. Terveysasema pyrkii lisäksi tuottamaan potilaille lisäarvoa tuottavaa palvelua tekemällä yhteistyötä Terveys- ja hyvinvointikeskuksen eri ammattilaisten kanssa. Yhteyshenkilöiden avulla hoidon jatkumo, ja kokonaisnäkemys siitä, pysyvät yksissä käsissä. Oulunkylässä konsultaatio on helppoa eri ammattilaisten kesken.

Oulunkylän terveysasemalla on 20 terveyskeskuslääkäriä mukaan lukien ylilääkäri. Suurin osa lääkäreistä on kokeneita pitkän linjan yleislääkäreitä, joista usea on yleislääketieteen erikoislääkäri. Mukaan mahtuu lisäksi sijaisia. Laajan osaamisen vuoksi Oulunkylän terveysasema tarjota hyvän seniorituen ja perehdytyksen kannustavassa ja kollegiaalisessa ilmapiirissä.

Tehtävän kuvaus:

Ylilääkärinä toimit toimipisteen lääkäreiden esihenkilönä. Ylilääkäri vastaa toimipisteen toiminnasta yhdessä osastonhoitajan kanssa. Vastaatte osastonhoitajan kanssa akuuttitoiminnan sujuvuudesta ja ajanvarausaikojen riittävyydestä, sekä omista henkilöstöresursseista henkilöstöhallinnollisesti. Lisäksi vastaat potilaspalautteiden käsittelystä ja toimipisteen kokousten pitämisestä. Päivittäistoiminnan johtaminen, varmistaminen ja kehittäminen on tärkeä osa ylilääkärin työtä.

Aloitus:

Sopimuksen mukaan heti sopivan hakijan löydyttyä.

Palkkaus:

Tehtäväkohtainen palkka on paikallissopimuksen mukaan 6095,49e/kk. Kliinisen työn osuus on noin 30 % ja suoritelisiä on mahdollista ansaita n. 1000e/kk, tai enemmän mikäli sinulla on mahdollisuus tehdä enemmän kliinistä työtä. Lisäksi sitoutumisesta 6-12kk ylilääkärin pestiin maksetaan 10 %:n rekrytointilisä.

 

Oletko kiinnostunut ottamaan seuraavan askeleen lääkäriurallasi? Ota rohkeasti yhteyttä, niin kerromme lisää tehtävästä!

Ota yhteyttä:

Saana Lippo

saana.lippo@medimanageri.fi

puh. 0456304893