Petäjäveden terveysasema – Medimanageri

Petäjäveden terveysasema

Petäjävesi - Julkaistu: 17.12.2021

Petäjävesi sijaitsee Keski-Suomessa, noin 32 km päässä Jyväskylästä. Petäjäveden terveysasema on osa Keski-Suomen Seututerveyskeskusta, joka puolestaan on Keski-Suomen sairaanhoitopiirin omistama liikelaitos. KSSHP organisaationa tarjoaa valtavasti työmahdollisuuksia saman työnantajan leivissä!

Petäjäveden terveysasema on Itä-Suomen yliopiston koulutusterveyskeskus, jossa voi suorittaa YEK-palveluita ja erikoistua yleislääketieteeseen. Seniorituki ja konsultaatiomahdollisuudet ovat erinomaiset, ja tämä ilmenee myös vuoden 2020 NLY:n koulutuspaikkakyselyssä, jossa Seututerveyskeskus sai ansaitusti täydet viisi tähteä. Petäjävesi on kolmen virkalääkärin asema, jossa henkilökunta on vakiintunutta ja työyhteisö pelaa hyvin yhteen. Haemme nyt sijaista yhden virkalääkärin tilalle noin vuoden ajaksi. Saat siis kollgaksesi kaksi yleislääketieteen konkaria, joista toinen on jo yleislääketieteen erikoislääkäri, ja toinen jo pitkällä erikoistumisessaan.

Töitä sovittavissa: LL / EL

Työsuhde: Suora työsuhde kunnan kanssa. Avoin sijaisuus keväästä 2021 alkaen, noin 12 kk. Aloitusajankohdassa ja työsuhteen pituudessa on pieni neuvottelunvara.

Virkamäärä: 3 lääkäriä.

Päivystys: Ei virka-ajan ulkopuolista päivystystä. Halutessaan voi päivystää Keuruulla, jonka päivystys on avoinna arkisin klo 16–18 ja la/su klo 10–16.

Potilastietojärjestelmä: LifeCare.

Palkkaus (LL): Noin 7700–8400 €/kk (kysy tarkempi palkkaerittely rekrytointiasiantuntijalta).

 

Laurilta saat ajantasaisen paikkatilanteen sekä tarkemmat tiedot Petäjäveden terveysasemasta!

Lauri Favén / 044 9745 502 / lauri.faven@medimanageri.fi