Pieksämäen terveyskeskus – Medimanageri

Pieksämäen terveyskeskus

Pieksämäki - Julkaistu: 25.05.2021

Pieksämäki on tunnettu radanvarsikaupunkina, juna- ja bussiyhteydet ovat loistavat. Hyvät ulkoilumahdollisuudet ympäri vuoden (Vedenjakajareitistöllä mm. kahvila, kanootteja, venevuokrausta, luontopolkuja). Kulttuurielämääkin löytyy (konsertteja, teatteria). Etäisyyksiä: Kuopio 92 km, Mikkeli 90 km.

Pieksämäen kaupunki tuottaa perusterveydenhuollon palvelunsa itse. Kaupunki kuuluu Etelä-Savon sairaanhoitopiiriin ja suurimman osan erikoissairaanhoidon palveluista tuottaa Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä Essote. ESH:n poliklinikoista osa toimii Pieksämäen terveysaseman yhteydessä. Lähin keskussairaala on Mikkelissä. Pieksämäki on koulutusterveyskeskus ja siellä on mahdollisuus suorittaa yleislääketieteen erityiskoulutuksen (YEK) ja yleislääketieteen erikoislääkärikoulutuksen terveyskeskusosuudet. Yleislääkäreiden lisäksi talossa työskentelee 1 geriatriaan erikoistuva lääkäri, 2 lastenpsykiatrian erikois- tai erikoistuvaa lääkäriä, 2 psykiatrian erikois- tai erikoistuvaa lääkäriä ja gynekologi.

Työnkuvaan on mahdollisuus vaikuttaa. Hoidettavia sektoreita ovat lastenneuvola, kouluterveydenhuolto, opiskeluterveydenhuolto, mielenterveys- ja päihdepalvelut, perhesuunnitteluvastaanotto sekä terveyskeskuksen vuodeosasto. Työaikaan voi myös vaikuttaa; on mahdollista tehdä osa-aikaista työtä, pitkiä päiviä (päivystys 20 asti illalla) ja viikonloppuja.

Töitä sovittavissa: LK5 / LL / EL

Työsuhde: Suora työsuhde kunnan kanssa. Aloitusajankohta ja työsuhteen pituus neuvoteltavissa.

Virkamäärä: 26 lääkäriä

Potilastietojärjestelmä: Pegasos, mutta vaihtuu Omni365. Perehdytys tähän tulossa.

Palkkaus (LL): Yhteensä noin 6000 – 7000 €/kk riippuen kokemuksesta. (Kysy tarkempi palkkaerittely rekrytointiasiantuntijalta.)

Päivystys: Päivystäminen virka-ajan ulkopuolella ei pakollista. Päivystystyyppistä vastaanottoa on kiirevastaanotolla, jossa virka-aikaan 3 lääkäriä. Arki-iltoina klo 15.30-20.00 sekä la-su klo 8.00-20.00 on mahdollista tehdä virka-ajan ulkopuolista päivystystä, joka erillisellä sopimuksella. Virka-ajan ulkopuolella päivystyksessä on 1 lääkäri.

 

Ollilta saat ajantasaisen paikkatilanteen sekä tarkemmat tiedot Pieksämäen terveyskeskukseta!

Olli Rinne / 045 160 9335 / olli.rinne@medimanageri.fi