Pielaveden terveysasema – Medimanageri

Pielaveden terveysasema

Pielavesi - Julkaistu: 25.01.2021

Pielavesi sijaitsee Pohjois-Savossa, noin 75 km päässä Kuopiosta luoteeseen. Pielavesi on osa Kysterin perusterveydenhuollon liikelaitosta, joka tuottaa perusterveydenhuollon ja vanhusten laitoshoidon palvelut seitsemässä kunnassa.

Terveyskeskuslääkärin työ on monipuolista ajanvaraus- ja päivystysvastaanottoa. Pielaveden terveysasemalla toimii päiväpäivystys ja kiireetön vastaanotto. Vastaanottoajat keskimäärin 30min, päivystysajat 20min, mutta ne ovat muokattavissa lääkärin kokemuksen ja potilaan tarpeen mukaan. Pielavedellä on akuuttivuodeosasto terveyskeskuksen yhteydessä. Taloon tullessa uuden työntekijän perehdytykseen varataan hyvin aikaa ja uudelle työntekijälle nimetään vastuulääkäri. Jatkuva konsultaatiomahdollisuus oman talon kollegoilta. Viikon työtunnit on myös mahdollista tehdä neljässä päivässä ja osa-aikainen työskentely järjestyy tarvittaessa.

Erikoistumisen ja YEK- vaiheen tk-palvelut onnistuvat hyvin. Alueen koulutusvastaava ja 4 muuta UEF:n kouluttajalääkäriä ovat paneutuneet opetustehtäväänsä huolella. Kysteri sai 5 tähteä viime vuoden (2020) NLY:n opiskelijakyselyssä. Erikoistuville järjestetään ohjaaja ja henkilökohtaiset tutortunnit joka viikko, ryhmäohjaus kuukausittain. Erikoistumismahdollisuudet ovat hyvät ja erikoistumisjaksot järjestetään erikoistujan edun mukaan. Kysterin tk-lääkäreillä on sama työnantaja kuin KYS:lla, joten lomakertymät säilyvät, vaikka tekee välillä sairaalassa töitä.

Töitä sovittavissa: LK4 / LK5 / LL / EL

Työsuhde: Suora työsuhde kunnan kanssa. Aloitusajankohta ja työsuhteen pituus neuvoteltavissa.

Virkamäärä: 5 lääkäriä.

Potilastietojärjestelmä: Pegasos.

Palkkaus: LL noin 5480-6600€/kk (kysy tarkempi palkkaerittely rekrytointiasiantuntijalta).

Päivystys: Halutessaan iltapäivystys arkisin klo 16-18 ja työparina on aina 1-3 hoitajaa.  Viikonloppuisin voi päivystää halutessaan klo 8-16.

 

Laurilta saat ajantasaisen paikkatilanteen sekä tarkemmat tiedot Pielaveden terveysasemasta!

Lauri Favén / 044 974 5502 / lauri.faven@medimanageri.fi