Pyhäjärven terveyskeskus – Medimanageri

Pyhäjärven terveyskeskus

Pyhäjärvi - Julkaistu: 02.08.2021

Kuntayhtymä Selänne on noin 16000 asukkaan maaseutualue Pohjois-Pohjanmaan maakunnan eteläosassa. Selänne on yhteistoimintaorganisaatio, joka vastaa hyvinvointi- ja terveyspalveluiden tuottamisesta Pyhäjärven, Haapajärven ja Reisjärven kunnissa.

Terveyskeskukset ovat ammatillisesti hyviä paikkoja suorittaa esimerkiksi yhdeksän kuukauden terveyskeskuspalvelut. Työnkuvaan voit itse vaikuttaa, sekä työviikosta osan voit tehdä kotoa käsin etätyönä. Pyhäjärvellä on uusi terveyskeskusrakennus eli työympäristö on toimiva, valoisa ja viihtyisä!

Selänteessä on mahdollista tehdä myös lyhyempiä työpätkiä, esimerkiksi loma-aikoina viikon päivystyskeikkoja, jossa on suoralla sopimuksella erittäin hyvä korvaustaso. Pyhäjärven terveyskeskus onkin ollut suosittu paikka tehdä viimeisen kouluvuoden ohessa sekä vastaanotto- että päivystysvuoroja.

Töitä sovittavissa: LK4 / LK5 / LL / EL. Etsimme nyt syksystä 2021 alkaen osastonlääkäriä!

Työsuhde: Suora työsuhde kunnan kanssa. Aloitusajankohta ja työsuhteen pituus neuvoteltavissa.

Virkamäärä: Noin 7 lääkäriä.

Päivystys: Avoinna arkisin klo 08-16

Potilastietojärjestelmä: LifeCare

Palkkaus (LL): Yhteensä noin 8000 – 8500 €/kk (kysy tarkempi palkkaerittely rekrytointiasiantuntijalta). Pidemmistä työjaksoista myös sitoutumisbonus 3000 – 8000 €.

Villeltä saat ajantasaisen paikkatilanteen sekä tarkemmat tiedot Pyhäjärven terveyskeskuksesta!

Ville Kaarela / 040 745 6736 / ville.kaarela@medimanageri.fi