Rautavaaran terveysasema – Medimanageri

Rautavaaran terveysasema

Rautavaara - Julkaistu: 25.01.2021

Rautavaara sijaitsee Koillis-Savossa, noin 100 km päässä Kuopiosta. Rautavaara on osa Kysterin perusterveydenhuollon liikelaitosta, joka tuottaa perusterveydenhuollon ja vanhusten laitoshoidon palvelut seitsemässä kunnassa.

Terveyskeskuslääkärin työ on monipuolista ajanvaraus- ja päivystysvastaanottoa. Rautavaaran terveysasemalla toimii päiväpäivystys ja kiireetön vastaanotto. Lääkäreillä on jatkuva konsultaatiomahdollisuus oman talon kollegoilta. Osa-aikainen työskentely järjestyy ja lisäksi Rautavaaralla voi tehdä etävastaanottoa Kuopiosta käsin 1pv/viikko Kysterin hallinnon tiloissa.

Erikoistumisen ja YEK- vaiheen tk-palvelut onnistuvat hyvin. Alueen koulutusvastaava ja 4 muuta UEF:n kouluttajalääkäriä ovat paneutuneet opetustehtäväänsä huolella. Kysteri sai 5 tähteä viime vuoden (2020) NLY:n opiskelijakyselyssä. Erikoistuville järjestetään ohjaaja ja henkilökohtaiset tutortunnit joka viikko, ryhmäohjaus kuukausittain. Erikoistumismahdollisuudet ovat hyvät ja erikoistumisjaksot järjestetään erikoistujan edun mukaan. Kysterin tk-lääkäreillä on sama työnantaja kuin KYS:lla, joten lomakertymät säilyvät, vaikka tekee välillä sairaalassa töitä.

Töitä sovittavissa: LK5 / LL / EL

Työsuhde: Suora työsuhde kunnan kanssa. Aloitusajankohta ja työsuhteen pituus neuvoteltavissa.

Virkamäärä: 2 lääkäriä.

Potilastietojärjestelmä: Omni.

Palkkaus (LL): Noin 7000-8100€/kk (kysy tarkempi palkkaerittely rekrytointiasiantuntijalta).

Päivystys: Halutessaan iltapäivystys arkisin klo 16-18 Pielavedellä. Viikonloppuisin voi päivystää halutessaan klo 8-16 Pielavedellä tai Keiteleellä.

 

Laurilta saat ajantasaisen paikkatilanteen sekä tarkemmat tiedot Rautavaaran terveysasemasta!

Lauri Favén / 044 974 5502 / lauri.faven@medimanageri.fi