Sievin terveysasema – Medimanageri

Sievin terveysasema

Sievi - Julkaistu: 17.12.2021

Sievi sijaitsee Pohjois-Pohjanmaalla, noin 150 km päässä Oulusta. Sievi kuuluu Ylivieskan, Nivalan ja Alavieskan lisäksi Kallion peruspalvelukuntayhtymään. Sievi on miellyttävän rauhallinen maalaiskylä, mutta noin 15 000 asukkaan Ylivieska kauppapalveluineen on vain 20km päässä

Sievin terveysasema on Oulun yliopiston koulutusterveyskeskus, jossa voi suorittaa YEK-palveluita ja erikoistua yleislääketieteeseen. Sievi on pieni kolmen lääkärin terveysasema, jossa koko työyhteisö tulee tutuksi tehden yhteistyöstä helppoa ja mukavaa. Sievissä saat kollegaksesi yleislääketieteen erikoislääkärin, jonka lisäksi Ylivieskan ja Nivalan terveysasemilta käy säännöllisesti virkalääkäreitä pitämässä vastaanottoa, mikä onkin oiva tilaisuus verkostoitua muiden Kallion lääkäreiden kanssa. Senioriverkosto ja konsultaatiomahdollisuudet ovat koko Kalliossa erinomaiset! Sievissä työskentey tapahtuu modernissa ympäristössä, koska terveyskeskusrakennus on uusi.

Töitä sovittavissa: LL / EL

Työsuhde: Suora työsuhde kunnan kanssa. Aloitusajankohta ja työsuhteen pituus neuvoteltavissa.

Virkamäärä: Noin 3 lääkäriä.

Päivystys: Ei virka-ajan ulkopuolista päivystystä.

Potilastietojärjestelmä: LifeCare.

Palkkaus: Noin 6600–7000 €/kk (kysy tarkempi palkkaerittely rekrytointiasiantuntijalta). Pidemmistä työjaksoista maksetaan sitoutumisbonukset: 6kk – 4000€ / 12kk – 10000€.

Jonnalta saat ajantasaisen paikkatilanteen sekä tarkemmat tiedot Sievin terveysasemasta!

Jonna Soini / 050 5555 935 / jonna.soini@medimanageri.fi