Terveyskeskuslääkäreitä Malmille – Medimanageri

Terveyskeskuslääkäreitä Malmille

Helsinki - Julkaistu: 05.10.2021

Haemme Malmille kahta terveyskeskuslääkäriä sijaisuuteen.

Terveyskeskuslääkärin työtehtävät, sisältäen mahdollisuuden tehdä äitiys- ja/ tai lastenneuvolatyötä Malmin toimipisteessä.

Koillisen terveysaseman, Malmin toimipisteen alueella asuu noin 38000 asukasta ja asemalla työskentelee yhteensä 24 lääkäriä. Malmin toimipisteessä toimimme tiimimallilla ja myös työpareittain. Terveysaseman tiimeihin kuuluvat lääkäreiden ja hoitajien lisäksi fysioterapeutti ja mielenterveys- ja päihdetyön sairaanhoitaja. Teemme tiimien kanssa tiivistä yhteistyötä myös sosiaalityön, psykiatrian, päihdepalvelujen ja kuntoutuksen kanssa verkostomaisesti toimivassa pohjoisen alueen terveys- ja hyvinvointikeskuksessa.

Koillisen terveysaseman sisällä (johon Malmin toimipisteen lisäksi kuuluvat Suutarilan, Puistolan ja Jakomäen toimipisteet) tehdään yhteistyötä. Malmin toimipisteessä toimii useita ohjaaja- ja kouluttajalääkäreitä, joten seniorituki esimerkiksi erikoistuvalle ja yleislääketieteen erityiskoulutus vaiheen kollegalle on taattu.

Hyvän konsultaatiotuen lisäksi asemilla työskentelevät supertutorit huolehtivat erikoistuvien ja YEK-vaihetta suorittavien lääkäreiden koulutuksesta ja ohjauksesta.

Yleislääketieteen erikoistumiseen vaadittavat palvelut voit suorittaa kaikki Helsingissä. Näin työsuhteesi ei välillä katkea ja pystyt hyödyntämään lomaoikeutesi.  Voit halutessasi käyttää hyväksi terveyskeskusjaksoa myös muiden erikoisalojen runkokoulutukseen sekä yleislääketieteen erityiskoulutukseen.

Tule mukaan kehittyvään, dynaamiseen ja moniammatilliseen Helsingin kaupungin työyhteisöön!

Ota yhteyttä:

Olli Rinne / 045 160 9335 / olli.rinne@medimanageri.fi