Terveyskeskuslääkäriksi Pohjoisen (Helsinki) terveysasemalle – Medimanageri

Terveyskeskuslääkäriksi Pohjoisen (Helsinki) terveysasemalle

Helsinki - Julkaistu: 24.11.2021

Medimanageri toimii Helsingin kaupunkin lääkärirekrytointikumppanina ja voit sujuvasti hakeutua kauttamme lääkäriksi Helsinkiin.

Työsi on monipuolista avosairaanhoidon yleislääkärin työtä sisältäen mahdollisuuden eri sektoritöihin kuten neuvolatyöhön sekä koulu-ja opiskeluterveydenhuollon työhön.

Pohjoisen terveysaseman muodostaa Oulunkylän, Maunulan, Pihlajamäen ja Paloheinän toimipisteet.

Pohjoisen terveysasemalla voit vapaasti valita sinulle sopivan sijainnin. Pohjoisen terveysasemalla tehdään paljon yhteistyötä toimipisteiden kesken  ja kehitämme yhteisiä toimintatapoja voidaksemme tarjota yhdenvertaisen ja laadukkaan hoidon väestöllemme. Asemalla tehdään yhteistä työtä potilaan eduksi konsultoiden myös muita ammattilaisia ja yhteistyökumppaneitamme Pohjoisen terveys-ja hyvinvointikeskuksessa.

Työnjako on hyvin organisoitu, työilmapiiri on hyvä. Saat hyvän perehdytyksen ja sinulle taataan aidosti laadukas seniorituki.  Virka-ajan ulkopuolinen päivystäminen on vapaaehtoista.

Sijaisuudet alkavat 1.1.2022 tai sopimuksen mukaan.

Kolme hyvää syytä hakea töihin Pohjoisen terveysasemalle:

  • Kattava perehdytys sekä laadukas seniorituki
  • Riittävä lääkäriresurssi takaa työrauhan
  • Ei päivystysvelvollisuutta

Olet sitten vasta valmistumassa nuori lääkäri tai kokenut konkari ja haluat mukaan tiimiin, jossa työmäärää organisoidaan tehokkaasti, ota yhteyttä ja sovitaan sinulle sopiva työjakso!

Ota yhteyttä:

Rekrytointiasiantuntija Saana Lippo / 045 6304 893 / saana.lippo@medimanageri.fi

Johtava ylilääkäri Riitta Hietala / riitta.hietala@hel.fi