Terveyskeskuslääkäri geriatriseen työhön – Medimanageri

Terveyskeskuslääkäri geriatriseen työhön

Helsinki - Julkaistu: 24.11.2021

Medimanageri toimii Helsingin kaupungin lääkärirekrytointikumppanina ja hoidamme uusien lääkäreiden rekrytointia kaupungille.

Kotihoidon lääkärit -yksikkö tuottaa lääkäripalveluja ja osallistuu toiminnan kehittämiseen kotihoidossa, ympärivuorokautisessa hoidossa sekä arviointi- ja kuntoutusyksiköissä. Potilaitamme ovat hauraat, toiminnanvajeiset ja monisairaat helsinkiläiset. Kliinisen potilastyön lisäksi annamme asiantuntijakonsultaatioita mm. palvelutarpeen arviointia tekeville sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisille sekä lääkinnälliseen kuntoutukseen liittyvissä kysymyksissä.

Haemme kahta terveyskeskuslääkäriä kotihoitoon, ympärivuorokautiseen hoitoon ja arviointi- ja kuntoutusosastoille. Tehtävänäsi on toimia kliinistä työtä tekevänä lääkärinä osana moniammatillisia tiimejä. Työsi on vaihtelevaa: työviikko voi koostua esimerkiksi kotihoidon tiimipäivistä ja hoivakotien etä- ja lähikonsultaatioista tai kuntoutusosastotyöstä. Työ on liikkuvaa ja itsenäistä.

Saat perehdytyksen ja tukea työhösi kokeneilta erikoislääkäreiltämme – geriatreja palveluksessamme on yli 10. Myös erikoistuvana lääkärinä olet lämpimästi tervetullut joukkoomme. Saat laadukasta ohjausta erikoistumispolullasi. Meillä on koulutusoikeudet geriatrian ja yleislääketieteen erikoisaloilla.

Pidetyssä, kehittämisorientoituneessa yksikössämme työskentelee lähes 40 lääkäriä. Työpisteemme sijaitsevat eri puolilla Helsinkiä. Yksikköä johtaa ylilääkäri ja terveyskeskuslääkäreiden lähiesimiehinä toimivat alueelliset apulaisylilääkärit.

Tarjoamme sinulle kaupungin monipuoliset työsuhde-edut, mm. työsuhdematkalippuedun, mahdollisuuden työsuhdeasuntoon sekä alennuksia liikunta-, kulttuuri-, ym. harrastusten parissa.

Kolme hyvää syytä hakea Helsingin kaupungille töihin:

  • Erittäin monipuoliset uramahdollisuudet
  • Voit vaikuttaa haluamasi työpaikan sijaintiin
  • Laajat etätyömahdollisuudet

Ota yhteyttä:

Rekrytointiasiantuja Lauri Favén / 044 974 5502 / lauri.faven@medimanageri.fi

Ylilääkäri Jonne Sirola / 050 342 7492/  jonne.sirola@hel.fi