Kotkan terveysasemat – Medimanageri

Kotkan terveysasemat

Kotka - Julkaistu: 02.08.2021

Kotka sijaitsee rannikolla, noin 130 km päässä Helsingistä itään ja siellä on yhteensä kolme terveysasemaa: Kotkansaaren terveysasema, Karhulan terveysasema ja Länsikotkan terveysasema. Matka pääkaupunkiseudulle taittuu sujuvasti moottoriteyhteyden ansiosta! Kotka on osa Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä Kymsotea, joten YEK:n suoritus ja/tai erikoistuminen onnistuu vaivattomasti, koska sekä tk- että sairaalapalvelut voi tehdä saman työnantajan sisällä.

Terveyskeskuslääkärinä työnkuvaasi kuuluu kiireetöntä ajanvarausvastaanottoa ja päiväpolia kiireellistä apua tarvitseville. Saat työskennellä oman mielenkiinnon mukaan perusterveydenhuollon eri sektoreilla, ja työaikamalli on neuvoteltavissa omaan elämäntilanteeseen sopivaksi. Kaikilla terveysasemilla pääset tekemään toimenpiteitä ja pieniä leikkauksia. Työn alkuvaiheessa perehdytetään hyvin ja annetaan aikaa oppia paikalliset toimintatavat. Lääkärit pääsevät osallistumaan sekä työnantajan järjestämiin että ulkopuolisiin koulutuksiin.

Töitä sovittavissa: LK4 / LK5 / LL / EL

Työsuhde: Suora työsuhde kaupungin kanssa. Aloitusajankohta ja työsuhteen pituus neuvoteltavissa.

Virkamäärä: Yhteensä noin 27 lääkäriä / 3 terveysasemaa.

Potilastietojärjestelmä: LifeCare.

Palkkaus (LL): Noin 5700–7060 €/kk (kysy tarkempi palkkaerittely rekrytointiasiantuntijalta).

Päivystys: Kymenlaakson keskussairaala (KOKS) sijaitsee Kotkassa ja Pohjois-Kymen keskussairaala (POKS) Kouvolassa. Näissä järjestetään alueen 24/7 yhteispäivystykset, jossa voi tehdä myös keikkaluontoisesti yle-päivystystä. Tk-lääkäreillä ei ole virka-ajan ulkopuolista päivystysvelvollisuutta, mutta pari päivystysvuoroa nostavat kuukausiansioita mukavasti!

Laurilta saat ajantasaisen paikkatilanteen sekä tarkemmat tiedot Kotkan terveysasemista!

Lauri Favén / 044 974 5502 / lauri.faven@medimanageri.fi