Ranuan terveysasema – Medimanageri

Ranuan terveysasema

Ranua - Julkaistu: 04.11.2022

Ranua on 4000 asukkaan kunta, jonka elinvoima perustuu kaupankäyntiin, matkailupalveluihin ja elävään maaseutuun. Ranua tunnetaan maailmalla hillasta, puhtaasta ympäristöstä, osaavista yrittäjistä sekä Ranuan eläinpuistosta. Ranua on nostettu kansainvälisesti kiinnostavaksi kohteeksi, mm. Lonely Planet ja Korean Air ovat julkaisseet artikkelin Lapin kullasta eli hillasta.

Ranualle valmistui joulukuussa 2018 uusi hyvinvointikeskus, jossa pääsee tekemään erittäin monipuolista terveyskeskuslääkärin työtä täysin moderneissa tiloissa mukavien ja auttavaisten kollegoiden kanssa. Terveyskeskus on hyvin varusteltu. Omana toimintana ovat mm. gastro- ja kolonoskopiat, radiologin suorittamat UÄ tutkimukset. Käytettävissä on joustava ja rajoittamaton erikoiskuvausten hankinta, esim. MRI. 24-paikkaisella vuodeosastolla hoidetaan pääosin akuutteja ja kuntoutuspotilaita. Ranualaiset ovat hyvässä hoidossa, eikä lääkäreiden aikoja tarvitse jonottaa. Tämä mahdollistaa myös lääkäreiden toiveiden huomioimisen niin vastaanottoajoissa kuin työnkuvassakin. Myös joustavaan viikkotyöaikaan on mahdollisuus. Ranuan virkalääkärit ovat työskennelleet talossa pitkään, joten seniorituki on erinomainen lääkäreiden tuntiessa potilaat hyvin.

  • Töitä sovittavissa LK5 / LL / EL
  •  Suora työsuhde kunnan kanssa
  • Aloitusajankohta ja työsuhteen pituus neuvoteltavissa
  • Virkamäärä 4
  • Virka-aikainen päivystys on omassa terveyskeskuksessa, ja virka-ajan ulkopuolinen päivystys on keskitetty Lapin keskussairaalaan
  • Potilastietojärjestelmä Mediatri
  • Palkka LL noin 8000 €/kk (kysy tarkempi palkkaerittely rekrytointiasiantuntijalta)

Jätä yhteydenottopyyntö, niin kerromme sinulle lisää työmahdollisuudesta!

 

Ranuan terveyskeskuksen esittelyvideo: