Ranuan terveyskeskus – Medimanageri

Ranuan terveyskeskus

Ranua - Julkaistu: 20.02.2022

Ranua on 4000 asukkaan kunta. Elinvoima perustuu kaupankäyntiin, matkailupalveluihin ja elävään maaseutuun. Ranua tunnetaan maailmalla hillasta, puhtaasta ympäristöstä, osaavista yrittäjistä sekä Ranuan eläinpuistosta. Ranua on nostettu kansainvälisesti kiinnostavaksi kohteeksi, mm. Lonely Planet ja Korean Air ovat julkaisseet artikkelin Lapin kullasta eli hillasta.

Ranualle valmistui joulukuussa 2018 upouusi hyvinvointikeskus, jossa pääsee tekemään erittäin monipuolista terveyskeskuslääkärin työtä täysin moderneissa tiloissa mukavien ja auttavaisten kollegoiden kanssa. Terveyskeskus on hyvin varusteltu. Omana toimintana ovat mm. gastro- ja kolonoskopiat, radiologin suorittamat UÄ tutkimukset. Käytettävissä on joustava ja rajoittamaton erikoiskuvausten hankinta, esim. MRI. 24-paikkaisella vuodeosastolla hoidetaan pääosin akuutteja ja kuntoutuspotilaita. Ranualaiset ovat hyvässä hoidossa, eikä lääkäreiden aikoja tarvitse jonottaa. Tämä mahdollistaa myös lääkäreiden toiveiden huomioimisen niin vastaanottoajoissa kuin työnkuvassakin. Myös joustavaan viikkotyöaikaan on mahdollisuus. Ranuan virkalääkärit ovat työskennelleet talossa pitkään, joten seniorituki on erinomainen lääkäreiden tuntiessa potilaat hyvin.

Töitä sovittavissa: LK4 / LK5 / LL / EL

Työsuhde: Suora työsuhde kunnan kanssa. Aloitusajankohta ja työsuhteen pituus neuvoteltavissa.

Virkamäärä: 4

Päivystys: Virka-aikainen päivystys on omassa terveyskeskuksessa, ja virka-ajan ulkopuolinen päivystys on keskitetty Lapin keskussairaalaan.

Potilastietojärjestelmä: Mediatri.

Palkkaus (LL): Noin 8000 €/kk (kysy tarkempi palkkaerittely rekrytointiasiantuntijalta).

 

Ollilta saat ajantasaisen paikkatilanteen sekä tarkemmat tiedot Ranuan terveysasemasta!

Olli Rinne / 045 160 9335 / olli.rinne@medimanageri.fi

 

Ranuan terveyskeskuksen esittelyvideo: