Porvoon terveysasema – Medimanageri

Porvoon terveysasema

Porvoo - Julkaistu: 17.11.2022

Medimanageri palkkaa lääkäreitä työsuhteeseen tai ammatinharjoittajaksi Porvoon terveysasemalle. Terveysasemapalveluiden lääkäri- ja hoitajavastaanotot on Porvoossa keskitetty yhteen toimipisteeseen Näsin terveyskeskukseen. Näsissä on lisäksi myös matalan kynnyksen vastaanottoja (psykiatrinen sh, päihdehoitaja), muistipoliklinikka (geriatri ja neurologi konsultoitavissa) ja fysioterapiapalvelut. Päihdeklinikan lääkäri on helposti konsultoitavissa. HUSin Porvoon sairaalan yksikössä on päivystyspoliklinikka ja muita erikoissairaanhoidon palveluja.

Työpäivät koostuvat kiireettömästä vastaanotosta sekä kiireellisestä päiväpäivystyksestä. Työhön voi kiinnostuksen mukaan kuulua koulu- tai neuvolalääkärin työtä tai muita sovittuja erityisvastuualueita.

Tarjoamme sinulle kattavan seniorituen vastuulääkäreidemme toimesta, joustavat työajat, sekä erittäin kilpailukykyisen palkkauksen. Medimanagerin työntekijänä saat lisäksi hyvät työsuhde-edut kuten laajan tapaturmavakuutuksen, koulutusedun sekä lomaedun Leville.

  • Töitä sovittavissa LL / EL
  • Potilastietojärjestelmänä Lifecare
  • Palkka LL 10.000 €/kk
  • Työaika arkisin 8-16
  • Osa-aikaisuus sovittavissa

Jätä yhteydenottopyyntö, niin kerromme sinulle lisää työmahdollisuudesta!