Haapajärven terveyskeskus – Medimanageri

Haapajärven terveyskeskus

Haapajärvi - Julkaistu: 04.09.2020

Medimanageri vastaa lääkäreiden ja lääketieteen opiskelijoiden rekrytoinnista Selänteen toimipisteisiin. Lääkärit työllistyvät kauttamme suoriin työsuhteisiin kuntayhtymän palvelukseen.

Peruspalvelukuntayhtymä Selänne on yhteistoimintaorganisaatio, joka vastaa hyvinvointi-ja terveyspalveluiden tuottamisesta Pyhäjärven, Haapajärven ja Reisjärven kunnissa. Haapajärven terveyskeskuksessa on 7 lääkärinvirkaa. Työyhteisö on kompakti, toisten osaamista arvostava ja helposti lähestyttävä niin työtovereiden kuin potilaiden näkökulmasta. Terveysasemalla on käytössä työparimalli, ja töissä häärii mukava ja osaava porukka. Väestövastuuta ei ole ja yleensä jokaisella lääkärillä jokin oma vastuualue, esim. neuvolat, palveluasuminen tms. Muita sektoreita edustavat kotihoito, kouluterveydenhuolto, osastot ja akuuttivastaanotto.

Eniten tehdään perinteistä vastaanottotyötä. Potilaita käy päivisin noin 10-12 painottuen työikäiseenvästöön. Työajat ovat tyypillisesti klo 8 –16, lyhennetystä työviikosta (3-4 pv/vko) on mahdollista neuvotella. Työajan ohella lääkäri voi vaikuttaa myös omaan työnkuvaan. Ajanvaraus on järjestetty modulaarisesti eli lääkäri voi muokata vastaanottoaikaapotilaan hoitoisuuden mukaan. Asiakkaat myös pyritään hoitamaan kokonaisvaltaisesti kerralla kuntoon. Erikoislääkäreitä käy talossa eri erikoisaloilta (mm. neurologian ja geriatria), joten konsultaatiomahdollisuudet erikoissairaanhoitoon ovat kunnossa. Koska talossa on viroissa kaksi yleislääketieteen erikoislääkäriä, myös sisäiset konsultaatiot toimivat hyvin, samoin kuin seniorituki.

Palkkaus

  • LK 5000 – 6500 €/kk
  • LL 7500 – 8500 €/kk
  • EL Sopimuksen mukaan

Kolme hyvää syytä lähteä Haapajärvelle

  • Monipuolista työtä, jossaoppii paljon
  • Erinomaiset vaikutusmahdollisuudet omaan työhön
  • Terveyskeskusta vastapäätä on lääkärille tarkoitettu rivitaloasunto. Jos asunto ei ole vapaana, asumisjärjestelyissä avustetaan muutoin.