Ylivieskan terveyskeskus – Medimanageri

Ylivieskan terveyskeskus

Ylivieska - Julkaistu: 17.12.2021

Ylivieska sijaitsee Pohjois-Pohjanmaalla, noin 130 km päässä Oulusta. Ylivieska kuuluu Kallion peruspalvelukuntayhtymään, ja on suurin Kallioon kuuluvista kaupungeista. Noin 15 000 asukkaan Ylivieska tunnetaan poikkeuksellisen laajasta kauppatarjonnasta, jossa on monipuolisesti erikoisliikkeitä ja päivittäistavarakauppoja. Ylivieska sijaitsee vilkkaiden teiden sekä rautatien varrella, joten kaupunki on helposti saavutettavissa eri suunnilta Suomea. Oulusta pääsee junalla tunnissa perille, ja tarvittaessa maksuton majoitus järjestyy terveysasemalta ensimmäisten työkuukausien ajaksi.

Ylivieskan terveysasema on Oulun yliopiston koulutusterveyskeskus, jossa voi suorittaa YEK-palveluita, erikoistua yleislääketieteeseen sekä kerryttää myös psykiatrian palveluita. Seniorituki ja konsultaatiomahdollisuudet ovat erinomaiset. Ylivieskassa on kattava kouluttaja- ja ohjaajalääkäreiden verkosto sekä pitkälle viety asiantuntijasairaanhoitajien toimintamalli.

Ylivieskassa on monipuoliset tutkimus- ja toimenpidevälineet, joten potilaat pystytään hoitamaan pitkälle oman talon sisällä. Ylivieska onkin erinomainen paikka opetella kädentaitoja tehden monipuolista yleislääkärin työtä ammattilaisten opetuksessa. Perusvastaanottotyön lisäksi voit työllistyä myös neuvola, koulu- ja opiskeluterveydenhuollon lääkäriksi, psykiatrialle tai työterveyshuoltoon.

Töitä sovittavissa: LK4 / LK5 / LL / EL

Työsuhde: Suora työsuhde kunnan kanssa. Aloitusajankohta ja työsuhteen pituus neuvoteltavissa.

Virkamäärä: Noin 11 lääkäriä.

Päivystys: Ei virka-ajan ulkopuolista päivystystä.

Potilastietojärjestelmä: LifeCare.

Palkkaus: LL 6176,05 € /kk – 6591,49 €/kk + tmp palkkiot + nuppitaksa vo-käynneistä + rekrytointilisä 2500 – 5000 € (min 6 kk työsuhde). Kysy tarkka erittely rekrytointiasiantuntijaltamme.

 

Jonnalta saat ajantasaisen paikkatilanteen sekä tarkemmat tiedot Ylivieskan terveysasemasta!

Jonna Soini / 050 5555 935 / jonna.soini@medimanageri.fi