Ylivieskan terveysasema – Medimanageri

Ylivieskan terveysasema

Ylivieska - Julkaistu: 02.01.2023

Ylivieska sijaitsee Pohjois-Pohjanmaalla, noin 130 km päässä Oulusta.  Noin 15 000 asukkaan Ylivieska tunnetaan poikkeuksellisen laajasta kauppatarjonnasta, jossa on monipuolisesti erikoisliikkeitä ja päivittäistavarakauppoja. Ylivieska sijaitsee vilkkaiden teiden sekä rautatien varrella, joten kaupunki on helposti saavutettavissa eri suunnilta Suomea. Oulusta pääsee junalla tunnissa perille, ja tarvittaessa maksuton majoitus järjestyy terveysasemalta ensimmäisten työkuukausien ajaksi.

Työnkuva on pääasiassa ajanvarausvastaanottoa sekä virka-aikaista päivystystä. Työhön on mahdollista sisällyttää omien mielenkiintojen mukaisesti sektorityötä ja vakiolääkärinä on mahdollista painottaa ajanvarausvastaanotolla kyseistä potilasryhmää. Ylivieskassa on monipuoliset tutkimus- ja toimenpidevälineet, joten potilaat pystytään hoitamaan pitkälle oman talon sisällä. Ylivieska onkin erinomainen paikka opetella kädentaitoja tehden monipuolista yleislääkärin työtä ammattilaisten opetuksessa. Perusvastaanottotyön lisäksi voit työllistyä myös neuvola, koulu- ja opiskeluterveydenhuollon lääkäriksi, psykiatrialle tai työterveyshuoltoon.

Ylivieskan terveysasema on Oulun yliopiston koulutusterveyskeskus, jossa voi suorittaa YEK-palveluita ja/tai erikoistua yleislääketieteeseen ja psykiatriaan. Seniorituki ja konsultaatiomahdollisuudet ovat erinomaiset – konsultaatiot onnistuvat niin saman katon alla olevilta seniorikollegoilta, kuin puhelimitse toisesta terveysasemalta. Ylivieskassa on kattava kouluttaja- ja ohjaajalääkäreiden verkosto sekä pitkälle viety asiantuntijasairaanhoitajien toimintamalli.

  • Töitä sovittavissa LK4 / LK5 / LL / EL
  • Suora työsuhde kuntayhtymän kanssa
  • Aloitusajankohta ja työsuhteen pituus neuvoteltavissa
  • Virkamäärä noin 11 lääkäriä
  • Ei virka-ajan ulkopuolista päivystystä
  • Potilastietojärjestelmänä LifeCare
  • Palkkaus LL 6176,05 € /kk – 6591,49 €/kk + tmp palkkiot + nuppitaksa vo-käynneistä + rekrytointilisä 2500 – 5000 € (min 6 kk työsuhde). Kysy tarkka erittely rekrytointiasiantuntijaltamme.

Jätä yhteydenottopyyntö, niin kerromme sinulle lisää työmahdollisuudesta!