Tervon terveysasema – Medimanageri

Tervon terveysasema

Tervo - Julkaistu: 25.01.2021

Tervo sijaitsee Pohjois-Savossa, noin 60 km päässä Kuopiosta länteen. Tervo on osa Kysterin perusterveydenhuollon liikelaitosta, joka tuottaa perusterveydenhuollon ja vanhusten laitoshoidon palvelut seitsemässä kunnassa.

Terveyskeskuslääkärin työ on monipuolista ajanvaraus- ja päivystysvastaanottoa. Tervon terveysasemalla toimii päiväpäivystys ja kiireetön vastaanotto. Vastaanottoajat keskimäärin 30-(45) min ja ne ovat muokattavissa lääkärin kokemuksen ja potilaan tarpeen mukaan. Taloon tullessa uuden työntekijän perehdytykseen varataan hyvin aikaa ja uudelle työntekijälle nimetään vastuulääkäri. Jatkuva konsultaatiomahdollisuus oman talon kollegoilta. Viikon työtunnit on myös mahdollista tehdä neljässä päivässä ja osa-aikainen työskentely järjestyy tarvittaessa.

Erikoistumisen ja YEK- vaiheen tk-palvelut onnistuvat hyvin. Alueen koulutusvastaava ja 4 muuta UEF:n kouluttajalääkäriä ovat paneutuneet opetustehtäväänsä huolella. Kysteri sai 5 tähteä viime vuoden (2020) NLY:n opiskelijakyselyssä. Erikoistuville järjestetään ohjaaja ja henkilökohtaiset tutortunnit joka viikko, ryhmäohjaus kuukausittain. Erikoistumismahdollisuudet ovat hyvät ja erikoistumisjaksot järjestetään erikoistujan edun mukaan. Kysterin tk-lääkäreillä on sama työnantaja kuin KYS:lla, joten lomakertymät säilyvät, vaikka tekee välillä sairaalassa töitä.

Töitä sovittavissa: LK5 / LL / EL

Työsuhde: Suora työsuhde kunnan kanssa. Aloitusajankohta ja työsuhteen pituus neuvoteltavissa.

Virkamäärä: 2 lääkäriä.

Potilastietojärjestelmä: Pegasos.

Palkkaus (LL): Noin 5480-6600 €/kk (kysy tarkempi palkkaerittely rekrytointiasiantuntijalta).

Päivystys: Ei päivystysvelvollisuutta. Halutessaan iltapäivystys arkisin klo 16-18 Pielavedellä ja työparina on aina 1-3 hoitajaa. Viikonloppuisin voi päivystää halutessaan klo 8-16 Pielavedellä tai Keiteleellä.

 

Laurilta saat ajantasaisen paikkatilanteen sekä tarkemmat tiedot Tervon terveysasemasta!

Lauri Favén / 044 974 5502 / lauri.faven@medimanageri.fi