Toivakan terveysasema – Medimanageri

Toivakan terveysasema

Toivakka - Julkaistu: 17.12.2021

Toivakka sijaitsee Keski-Suomessa, vain noin 35 km päässä Jyväskylästä. Toivakan terveysasema on osa Keski-Suomen Seututerveyskeskusta, joka puolestaan on Keski-Suomen sairaanhoitopiirin omistama liikelaitos. KSSHP organisaationa tarjoaa valtavasti työmahdollisuuksia saman työnantajan leivissä!

Seututerveyskeskuksen seniorituki ja konsultaatiomahdollisuudet ovat erinomaiset, ja tämä ilmenee myös vuoden 2020 NLY:n koulutuspaikkakyselyssä, jossa Seututerveyskeskus sai ansaitusti täydet viisi tähteä! Toivakka on pieni asema, mutta koko Seututerveyskeskuksen verkosto on käytettävissäsi, ja erikoislääkärikonsultaatio toimii sujuvasti Keski-Suomen keskussairaalan suuntaan.

Toivakka on kaunis järvimaisemissa sijaitseva kunta, jossa viihtyy myös lapsiperheet. Kesä tuo tullessaan aina mökkiläisiä, mikä tuo potilasiin vaihtuvuutta. Toivakassa on nyt noin 1,5 lääkärin tarve. Tällä hetkellä Joutsan ja Laukaan lääkäreitä käy tekemässä työpäiviä Toivakassa, ja osa lääkärin vastaanotoista hoidetaan Seututerveyskeskuksen oman etälääkärin toimesta. Haemme nyt Toivakkaan vakituista lääkäriä, joten mikäli pidät pienestä mukavasta työyhteisöstä ja etsit työpaikkaa läheltä Jyväskylää, Toivakka on sinulle juuri sopiva paikka!

Töitä sovittavissa: LL / EL

Työsuhde: Suora työsuhde kunnan kanssa. Aloitusajankohta ja työsuhteen pituus neuvoteltavissa.

Virkamäärä: Noin 1,5 lääkäriä. Huom, sovittavissa kaksi osa-aikaista lääkäriä!

Päivystys: Ei virka-ajan ulkopuolista päivystystä.

Potilastietojärjestelmä: LifeCare.

Palkkaus (LL): Noin 7700-8500 €/kk (kysy tarkempi palkkaerittely rekrytointiasiantuntijalta).

 

Laurilta saat ajantasaisen paikkatilanteen sekä tarkemmat tiedot Toivakan terveysasemasta!

Lauri Favén / 044 9745 502 / lauri.faven@medimanageri.fi