Vesannon terveysasema – Medimanageri

Vesannon terveysasema

Vesanto - Julkaistu: 25.01.2021

Vesanto sijaitsee Pohjois-Savossa, noin 80 km päässä Kuopiosta länteen. Vesanto on osa Kysterin perusterveydenhuollon liikelaitosta, joka tuottaa perusterveydenhuollon ja vanhusten laitoshoidon palvelut seitsemässä kunnassa.

Terveyskeskuslääkärin työ on monipuolista ajanvaraus- ja päivystysvastaanottoa. Vesannon terveysasemalla toimii päiväpäivystys ja kiireetön vastaanotto. Vastaanottoajat keskimäärin 30-(45) min ja ne ovat muokattavissa lääkärin kokemuksen ja potilaan tarpeen mukaan. Taloon tullessa uuden työntekijän perehdytykseen varataan hyvin aikaa ja uudelle työntekijälle nimetään vastuulääkäri. Jatkuva konsultaatiomahdollisuus oman talon kollegoilta. Joka päivä talon yhteinen kahvihetki ja kerran viikossa aamupalaveri.

Erikoistumisen ja YEK- vaiheen tk-palvelut onnistuvat hyvin. Alueen koulutusvastaava ja 4 muuta UEF:n kouluttajalääkäriä ovat paneutuneet opetustehtäväänsä huolella. Kysteri sai 5 tähteä viime vuoden (2020) NLY:n opiskelijakyselyssä. Erikoistuville järjestetään ohjaaja ja henkilökohtaiset tutortunnit joka viikko, ryhmäohjaus kuukausittain. Erikoistumismahdollisuudet ovat hyvät ja erikoistumisjaksot järjestetään erikoistujan edun mukaan. Kysterin tk-lääkäreillä on sama työnantaja kuin KYS:lla, joten lomakertymät säilyvät, vaikka tekee välillä sairaalassa töitä.

Töitä sovittavissa: LK5 / LL / EL

Työsuhde: Suora työsuhde kunnan kanssa. Aloitusajankohta ja työsuhteen pituus neuvoteltavissa.

Virkamäärä: 2 lääkäriä.

Potilastietojärjestelmä: Pegasos.

Palkkaus (LL): Noin 5780-6900€/kk (kysy tarkempi palkkaerittely rekrytointiasiantuntijalta).

Päivystys: Halutessaan iltapäivystys arkisin klo 16-18 Pielavedellä ja työparina on aina 1-3 hoitajaa.  Viikonloppuisin voi päivystää halutessaan klo 8-16 Pielavedellä tai Keiteleellä.

 

Laurilta saat ajantasaisen paikkatilanteen sekä tarkemmat tiedot Vesannon terveysasemasta!

Lauri Favén / 044 974 5502 / lauri.faven@medimanageri.fi