Yleislääkäri – Medimanageri

Yleislääkäri

Oulu (myös etätyö) - Julkaistu: 17.05.2022

Medimanageri on vuonna 2019 perustettu yritys ja yritämme parhaamme mukaan tarjota alan parhaat puitteet meillä töissä oleville lääkäreille. Nykyään vuonna 2022 meidän tiimissä on jo n. viisikymmentä iloista työkaveria ja etsimme lisää lääkäreitä porukkaamme!

Meillä on töissä useita yleis -ja erikoislääkäreitä toimistollamme ja ammattilaiset toimivat asinatuntijoina asiakkaillemme. Työsi voi olla esim. hoitajakonsultaatioita, etävastaanottoa joko puhelin – tai videoyhteyksin sekä kaikkea yleislääkärin työtä laidasta laitaan. Voit työskennellä joko toimistollamme tai kokonaan etänä. Toimistolla sinulla on ympärilläsi mukava työyhteisö, tukea työelämään sekä vapaa-aikaan, virkokkeita. Oletko halukas kehittämään parempaa ja monipuolisempaa työelämää digitaalisin menetelmin? Tervetuloa mukaan tiimiimme!

Lääkärimme voivat työskennellä (halutessaan) myös asiakkaidemme tiloissa pitäen lähivastaanottoa.

Yhteisöllisyys on meille tärkeää ja sen vuoksi järjestämmekin aktiivisesti mm. liikuntapäiviä, afterworkkejä sekä virkistyspäiviä. Lääkärinämme olet osa työyhteisöämme, jota vaalimme jokaisena päivänä.

Kolme syytä tulla meille töihin

  • Tosi hyvä palkka ja edut
  • Mukavat työkaverit ja yhteisöllisyys
  • Kasvavan yrityksen mahdollisuudet aktiivisille lääkäreille

Ota yhteyttä, niin katsotaan millainen toimeksianto sopii sinulle.

Matti Jakonen / 043 8486 827 / matti.jakonen@medimanageri.fi