Lääkäreille - Medimanageri

Lääkäri ja hammaslääkäri, hoidamme työnhaun puolestasi

Yhdellä yhteydenotolla saat juuri Sinulle sopivia vaihtoehtoja yli sadasta toimipisteestä.

Teemme työnhaustasi helppoa

Lääkäreille on nykypäivänä tarjolla monenlaisia työtehtäviä ja eri työvaihtoehtojen vertailu on vaikeaa. Tarjoamme Sinulle vaihtoehdon oikean työpaikan etsimiseen. Olemme työskennelleet vuosia eri elämäntilanteissa olevien lääkäreiden kanssa ja saamme nopeasti käsityksen siitä, että miltä osa-alueelta löytyy kullekin täydellinen työpaikka.

Lääketieteen opiskelijoille ja nuorille lääkäreille tulee usein mitä erilaisempia työtarjouksia eri työnantajilta. Meidän avulla vältyt työnhaun inhottavimmalta osa-alueelta, eli töiden kyselemisestä. Kun otat meihin yhteyttä kartoitamme jokaisen omat toiveet tulevaisuuden suhteen, sen perusteella ehdotamme sinulle sopivia työvaihtoehtoja. Olemme puolestasi myös yhteydessä potentiaalisiin työpaikkoihin ja järjestämme puolestasi sopivan ajan työhaastatteluun. Olemme myös apuna tarvittaessa majoituksen, koiran hoidon tai vastaavien käytännön asioiden järjestelyssä.

 

”Videolla kuulet millaista on työskennellä Peruspalvelukuntayhtymä Selänteessä.” – Olli, LL & Joona, LK, PPKY Selänne

”Medimanagerin kanssa on ollut helppo toimia, koska heidän toiminta on suoraa ja avointa.” – Abdirisak, LL

”Oli ihana yllätys, kun joku hoiti työnhaun puolestamme ja saimme käyttää tuon ajan muuhun.” – Giacomo & Laura, LL

Ota yhteyttä niin teemme työnhaustasi helppoa ja nopeaa

Rekrytointiasiantuntijoidemme avulla saat yhdellä yhteydenotolla juuri sinulle sopivia vaihtoehtoja työpaikoista valtakunnallisesti yli 100:sta eri toimipisteestä.

Vastauksia lääkäreitä askarruttaviin kysymyksiin

Toivottavasti löydät useimpiin kysymyksiisi vastauksen alta

Mitä tarkoittaa työllistyminen Medimanagerin kautta?

Työllistyt suoraan kunnan palvelukseen tai työskentelet Medimanagerin vuokraamana työntekijänä asiakkaamme toimipaikassa. Asiakkaamme ovat ulkoistaneet lääkärirekrytoinnin meille, jotta ylilääkäreillä jää aikaa muihin työtehtäviin. Ylilääkärit voivat joskus olla hankalasti tavoitettavissa, joten meidän kautta saat helposti ja nopeasti yksityiskohtaiset, työsuhteeseen liittyvät tiedot sinua kiinnostavasta kunnasta tai useasta toimipisteestä ympäri Suomen. Kun haet työpaikkaa Medimanagerin kautta, kaikki osapuolet säästävät aikaa.

Ottamalla yhteyttä Medimanageriin, säästät ylilääkärin aikaa

Ottamalla yhteyttä Medimanagerin rekrytointiasiantuntijoihin, säästät kaikkien aikaa. Ylilääkärit ovat yleensä kiireisiä ja joskus tavoittaminen voi olla vaikeaa. Tällöin yksityiskohtien saanti ja töiden sopiminen Medimanagerin kautta on nopeampaa ja vaivattomampaa sinulle sekä ylilääkärille. Hoidamme ylilääkärin puolesta koko rekrytointiprosessin alusta loppuun, kun rekrytointi on ulkoistettu meille.

Yleislääketieteen erityiskoulutus (YEK)

YEK on yleislääketieteen erityiskoulutus. Sen sisältö vastaa aikaisemman perusterveydenhuollon lisäkoulutuksen sisältöä, mikä tunnetaan myös nimellä eurovaihe. Koulutus on edellytys oikeudelle toimia lääkärinä sairausvakuutuksen piirissä muissa Euroopan Unionin jäsenvaltioissa kuin Suomessa. YEK:n suorittamisesta saat myös lisäpisteitä erikoislääkärikoulutuksen koulutusohjelmahaussa.

YEKin kesto Suomessa on kaksi vuotta. Tästä ajasta vähintään 9 kuukautta suoritetaan terveyskeskuspalvelua ja 6 kuukautta työskennellään yliopiston hyväksymässä sairaalassa. Loput 9 kuukautta palvelusta voi suorittaa muissa terveydenhuollon yksiköissä mutta myös sairaalassa tai terveyskeskuksessa. Autamme Medimanagerilla YEKin suunnittelussa ja meidän kautta onnistuu suorittaa YEK kokonaisuudessa asiakkaidemme palveluksessa.

Onko Medimanagerin kautta tarjolla muita kuin terveyskeskuspaikkoja?

Kauttamme on tarjolla yli 100 eri työvaihtoehtoa ympäri maata. Meidän kautta löytyy työpaikkoja lääkäreille myös etälääketieteen palveluista, erikoissairaanhoidosta, erikoissairaanhoidon runkokoulutupaikkoja, manupaikkoja kandeille, työterveyshuollon sairausvastaanottoa tai erikoistumispaikkoja, arki -tai viikonloppupäivystyksiä ja yksittäisiä keikkatöitä haluamassasi toimipisteessä

Erikoistumiseen vaadittavan terveyskeskuspalvelun suorittaminen?

Kaikissa työsuhteissa, mitkä ovat sovittu kauttamme kertyvät palvelut. Oli työsuhteesi sitten suora työsuhde kuntaan tai vuokratyö Medimanagerin kautta, työnantajana varmistamme palvelujen kertymisen kattavalla erikoislääkärivetoisella ohjauksella. Tiesitkö, että voit suorittaa terveyskeskuspalveluista esimerkiksi ensin 3 kuukautta paremalla palkalla joko päivystäen tai työterveyshuollossa ja sen jälkeen loppuajan terveyskeskuksen vastaanotolla? Olemme vuosia järjestäneet lääkäreille mitä erilaisempia vaihtoehtoja etenkin terveyskeskuspalveluiden suorittamiseen.

Paljonko vastavalmistunut lääkäri tienaa?

Palkka vaihtelee Suomessa suuresti paikkakuntien ja paikallisopimuksien mukaan. Ero palkassa esimerkiksi pääkaupunkiseudun ja Pohjois-Suomen välillä saattaa olla jopa tuplat. Nyrkkisääntönä 100 %:n työajalla terveyskeskuksessa tienataan suoralla työsuhteella kaupunkialueella lisineen 5000 – 6000 euroa kuukaudessa. Kun taas ”periferiassa” suoralla työsuhteella lääkäri tienaa 7000 – 10 000 euroa kuukaudessa. Vuokratyösuhteessa palkka on yleensä kokonaispalkka ja alueesta riippumatta Medimanagerin lääkärit tienaavat tällä hetkellä keskimäärin 9000 – 11 000 euroa kuukaudessa. Mikäli palkkaus määrittää tulevan työpaikkavalintasi, ota meihin yhteyttä, niin kerromme missä tienaat eniten.

Miten kauttanne sovitaan keikkatöitä?

Helposti. Ota ensin yhteyttä asiantuntijaamme ja kerro hänelle millä alueella haluaisit päivystää. Mikäli sinulla on ehdottaa sinulle sopivia ajankohtia työvuoroille jo ensimmäisen yhteydenoton aikana, voimme sopia sinulle keikkatöitä vaikka samantien. Usein nuoret lääkärit käyvät keikkatöissä terveyskekusten vastaanotoilla, päiväpäivystyksessä, yhteispäivystyksessä tai erikoissairaanhoidon päivystyksessä. Kaikki kauttamme sovitut päivystysvuorot ovat suorassa työsuhteessa kuntaan tai kuntayhtymään.

Paljoko päivystyksessä tienaa?

Seuraavat summat ovat suuntaa antavia ja kokonaiskorvauksia:

Päiväpäivystys 60 – 80 EUR / h

Virka-ajan ulkopuolinen yhteispäivystys 65 – 120 EUR / h

Etäpäivystys 45 – 70 EUR / h

Voinko ottaa teihin yhteyttä luottamuksellisesti?

Kaikki meille saapuneet yhteydenotot käsitellään luottamuksellisesti eikä tietoja luovuteta kumppaneillemme eteenpäin ilman sinun suostumustasi. Eli kauttamme voit kysellä tietoa eri paikoista ja kartoittaa mahdollisuuksiasi anonyymisti näkymättä potentiaalisille työnantajille. Mikäli haluat lisätietojen saamisen jälkeen töihin tarjoamaamme työpaikkaan, sovimme sinulle työhaastattelun ylilääkärin kanssa.

Ota yhteyttä ja kerromme lisää

Jätä yhteydenottopyyntö ja rekrytointiasiantuntijamme ottaa yhteyttä Sinuun 24h kuluessa.